pawpaz Początkująca
Wysłany: 2010-08-02, 18:15
Colinss Venity-płatki powiększające biust
Witam mam zamiar zastosować ten preparat i interesuje mnie opinia kobiet które stosowały colinss venity.
[ Dodano: 2010-08-29, 10:45 ]
Jestem dwa tygodnie po pierwszej kuracji.Efekt to gładka skóra,jędrniejsze piersi iiiiiiii 4 cm!!!!!!!!!!!!!!!!!REWELACJA.
blum Początkująca
Wysłany: 2010-08-29, 17:15
Ja też jestem po pierwszej kuracji.Myślałam że efekty będą lepsze ale i tak nie ma co narzekać.Zobaczymy po drugiej kuracji.
papardela Początkująca
Wysłany: 2010-08-30, 22:41
Te płatki to jakieś cudo- piersi urosły mi prawie 4 cm:):):) Normalnie szok!!! Wierzcie- pomimo paskudnej pogody chodzę codzienne w mega dekoldach. Fajne uczucie mieć wreszcie super piersi zwłaszcza, że szef patrzy na mnie teraz jakby przychylniej:):):)
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Witam, ja też niedawno skończyłam tą kurację, fakt, piersi urosły około 3cm, czy któraś z Was stosowała też tą kurację? Wiecie jak długo utrzymuje się efekt? Fajna sprawa tylko na jak długo się to utrzymuje? Wie ktoś może? Domyślam się , że pewnie u każdej z nas może być inaczej więc proszę o opinię kogoś kto też używał i może coś w tej kwestrii powiedzieć. Będę wdzięczna:)
Nooo i ja też jestem własnie po kuracji!
Namówiła mnie koleżanka, tez niebardzo wierzyłam..bo no jak, ze plastry itp. Jestem ciekawa jak długo utrzyma się efekt- bo po tych dwóch tygodniach 4cm więcej w obwodzie!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum