Hmm sama nie wiem co o tym myśleć... Zapytam więc Was... Non stop przesyłają mi te zaproszenia do próbowania tych kosmetyków... Wydaje mi się, że to totalna ściema... Czy mam rację? :/
no moze i tak..
a moze to jest jak z konkursami spozywczymi.. wysylasz kody a nigdzie nie ma listy wygranych i niewiadomo czy ktos wygral czy nie;p
chociaz nie tylko spozywcze konkursy takie sa, duzo innych takze
Ja kiedys wygralam pilke z Wasy i hulajnoge z tv;p
Jakby mama nie dzwonila z pytaniem gdzie nagroda to bym nic nie dostala;p
To znaczy pilka przyszla ale z hulajnoga bylo gorzej. Wogole mama dowiedziala sie od sasiadki w aurtobusie ze moje nazwisko jest w gazecie :P gdzies w srodku malymi literkami;p a gdzie ja majac 8lat szukalabym wyniku konkursu w gazecie jak mowili o nim w tv na carton network;p
uwielbiam większość kosmetyków Maybelline (o czym już pewnie wiecie ) ale nie zdecydowałam sie na wzięcie udziału w tym testowaniu kosmetyków. To jakiś "chłit martetindody" pewnie, a ja nie mam czasu na odbieranie kosmetyków, testowanie ich i opisywanie działania w celach badawczych lub marketingowych (choć w zaciszu domowym właśnie to robię ) ale czy to faktycznie "ściema" i na czym mogłaby ona polegać - nie wiem
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
ja chyba będę próbować, niedawno przeglądałam blog zwyciężczyni poprzedniej edycji i to mnie trochę zmotywowało :) nawet jeśli nie wygram i nie pojadę do NY to może chociaż kosmetyki uda się zdobyć :)
A co trzeba zrobić żeby dostać te kosmetyki? Jestem już trendsetterką i dostałam parę razy kosmetyki (ostatnio nawet 2 paczki! 2 tusze i 2 blyszczyki :D)
Dostałam maila od Maybelline, ale wyczytalam że tylko 1 osoba wygra kosmetyki.... Wiecie coś więcej na ten temat?
no co Ty, nawet nie strasz :P widziałam na ich stronie, że tych nagród jest masa, kosmetyki dla 6000 osób, a poza tym jeszcze reszta nagród:
Cytat:
NAGRODY:
Miejsce 1 - wyjazd dla dwóch osób na zakupy do Nowego Jorku – szansa na realizację swoich marzeń w najlepszych domach mody
Miejsca 2 i 3 - vouchery na zakupy biżuterii o wartości 2 500 pln - dla dwóch uczestniczek bezpośrednio za zwyciężczynią
Miejsca 4 - 13 - netbooki dla dziesięciu kolejnych dziewczyn, które zajmą miejsca 3-12 pod względem liczby zgromadzonych punktów
Dodatkowo dla każdej z 6000 aktywnych Trendsetterek jeden z kosmetyków o wartości 25 złotych każdy!
no co Ty, nawet nie strasz :P widziałam na ich stronie, że tych nagród jest masa, kosmetyki dla 6000 osób, a poza tym jeszcze reszta nagród:
Cytat:
NAGRODY:
Miejsce 1 - wyjazd dla dwóch osób na zakupy do Nowego Jorku – szansa na realizację swoich marzeń w najlepszych domach mody
Miejsca 2 i 3 - vouchery na zakupy biżuterii o wartości 2 500 pln - dla dwóch uczestniczek bezpośrednio za zwyciężczynią
Miejsca 4 - 13 - netbooki dla dziesięciu kolejnych dziewczyn, które zajmą miejsca 3-12 pod względem liczby zgromadzonych punktów
Dodatkowo dla każdej z 6000 aktywnych Trendsetterek jeden z kosmetyków o wartości 25 złotych każdy!
Oooo to muszę zajrzec, moze uda się zgarnac nagrodę:) ciekawe co wyslą, zawsze wysylaja jakąs nowosc:)
Bo taka jest prawda, blogów jest masa, naprawdę fajnie poczytać takie fajne, kobiece blogi. Jest też forum... zresztą akcja maybelline jest chyba wszędzie znana :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum