Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: dzieci, mezczyzni, sadza, temat, wasi

Co Wasi mężczyźni sądzą na temat dzieci ?
Autor Wiadomość
leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2008-11-16, 19:39 

mój On nie chce dzieci wcale, ale jak pojechał ze mną do S-ka do mojego domciu i poszedł do mojej cioci, która w sierpniu urodziła dziecko i wziął je na ręce to było "ojej, ale fajny, ale śmieszny, ojej" :mrgreen:

ja nie chcę teraz ale w przyszłości marzę o dużej rodzinie. a jesli nie duża rodzina to przynajmniej dwójka i najlepiej bliźniaczki, albo chłopca i dziewczynkę ;-) mój mąż w przyszłości na pewno się ucieszy, jak mu o tym powiem, z reguły bowiem faceci nie chcę mieć licznej rodziny :->

Lenka 
Początkująca

Wysłany: 2009-07-23, 16:13 

To mój jest chyba jakiś dziwny bo bardzo chciałby się ze mną zaręczyć a później wziąć ślub choć nie jesteśmy jakoś długo ze sobą ale jak twierdzi lepszej kobiety niż ja nie znajdzie ;D jeśli chodzi o dzieci to u mnie jest z tym problem bo mam kłopoty zdrowotne ale zarówno on jak i ja chcielibyśmy mieć jedno a zdrowe dzieciątko :)

Ziel 
Użytkowniczka

Wysłany: 2009-07-24, 11:45 

Pod względem dzieci to z moim chłopem jesteśmy zgodni - nie chcemy mieć. Różnice zdań pojawiają się przy temacie ewentualnego ślubu. Mój chłop czasami wspomina, że chętnie zaciągnąłby mnie to urzędu stanu cywilnego, mnie się absolutnie nie spieszy. Mieszkamy razem i tyle mi wystarczy, nie odczuwam potrzeby zaobrączkowania się. Choć kto wie, może zmienię zdanie po studiach.

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2009-07-24, 11:54 

A ja chcę się pobrać i na pewno będzie tak, że mieszkając razem, będziemy po ślubie. Nie chcę się wiązać jak przyjdzie "wpadka". Nie uważam, żeby dziecko było powodem nagłego, szybkiego, małego i czasem nawet niechcianego ślubu, bo "a co ludzie powiedzą". Chcę się pobrać, a nie "testować " mieszkając razem latami. Narzeczeństwo też można "przechodzić". Znam parę co jest ze sobą 18 lat i bez ślubu. Ok, szanuję zdanie ludzi, którym PAPIEREK nie jest potrzebny. Jednak małżeństwo zobowiązuje, człowiek dojrzewa, stara się być odpowiedzialny za tą drugą osobę. Poza tym, np. ja nie chcę czekać długo ze ślubem, chcę "wyjść z domu" i się usamodzielnić, dążąc w pewien sposób do samorealizacji, tzn. do stworzenia rodziny. Chcę zarabiać i utrzymywać się, będąc jednocześnie u boku kochającego męża :)

ZakazanyOwoc12 
Stała bywalczyni
Pozdrawiam :))

Wysłany: 2009-08-04, 19:52 

Ja jestem Mężatką od 2005 roku-pomyślicie pewnie "Co ta stara dupa robi na Naszym forum " hehe ... :shock:
Nie wiem ile lat ma MAKCZAR ale Ja też mam Córunię-ma 1 rok i prawie 3 miesiące :-)
Kochana-tu zwracam się jak najbardziej do Koleżanki wyżej wymienionej,i do WAS także Drogie Forumowiczki ...-Ja także miałam duże problemy zdrowotne ...Byłam nawet załamana ...
Jak zaszłam w ciążę-dzień w,którym się dowiedziałam,że jestem w ciąży był dla Mnie ŚWIĘTEM :-D :-D
Chciałam mieć 2 chłopców(bliźniaków) ale nie udało się tym razem ...
Nie wiem czy zdecydujemy się na następne,ale CZAS POKAŻE :-D
Życie jest bardzo zaskakujące ... :(
Nieprzewidywalne jak najbardziej ...
Ja dowiedziałam się o tym mając już te 12-scie-miałam sporo nie za bardzo ciekawych przygód dziecięcych,jak i doświadczeń ...
W wieku 17 lat postanowiłam,że skoro spotkałam Mężczyznę Swojego Życia[bo Mój Mąż jest Nim do teraz],to nie ma na co czekać :-)
Skończyłam tą 18-kę i posunęłam się o ten najlepszy krok w Moim dotychczasowym życiu :-) )
OBOJE TEGO CHCIELIŚMY :-)
Niczego nie żałujemy. :mrgreen:
Choć bywają w życiu cięzkie chwile MAMY SIEBIE :lol: :lol: :lol: :lol:
KOCHAMY SWOJĄ NIUNIĘ I NIE WYOBRAŻAMY SOBIE ŻYCIA BEZ NIEJ :

mrgreen:

Przepraszam,że się tak strasznie rozpisałam ...

[ Dodano: 2009-08-04, 19:53 ]
PRZEPRASZAM ZA BŁĘDY :-)
literki mi skaczą=klawiatura szaleje czasami ...

fiolek_gda 
Początkująca

Wysłany: 2009-08-14, 21:01 

mój chłopak ma 26 lat... ciąga mnie po ślubach naszych znajomych.... o naszym nawet nie chce słyszeć..... a dzieci???? żadnego nie chce wziąć na ręce a co dopiero mieć własne....

a ja chętnie chętnie :D ot problem :-(

http://www.violettabinieda-oriflame.pl

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2009-08-16, 17:48 

a mój chłopak bardzo lubi dzieci i świetnie się z nimi obchodzi, nawet go za to podziwiam, bo ja lubię cudze dzieci ale na własne jeszcze za wcześnie dla mnie... często rozmawiamy o przyszłym potomstwie i wszystko chcemy ładnie zaplanować i przygotować na przyjście na świat pociechy ;-) a teraz niestety w moim otoczeniu panuje takie poczucie, że gdyby
nie dzieci z tzw "wpadki" to młodzi nie decydowaliby się na potomstwo, niestety :-(

agness86 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-10-22, 13:48 

Mój bardzo chce mieć dzieci. Gdyby sie okazało, że jestem w ciąży zapewne skakał by z radości pod sufit;)

ZakazanyOwoc12 
Stała bywalczyni
Pozdrawiam :))

Wysłany: 2010-01-28, 02:24 

Mój Mąż szaleje z Córeczką,przymyka oko na Jej łobuzowanie,Kocha Dzieciątko Nasze :lol:
Dla Innych Dzieci też ma wiele ciepła,i miłości :-)

tolcia 
Gaduła ;)

Wysłany: 2010-02-16, 09:18 

Mój bardzo chce mieć dziecko, więc od jakiegoś czasu się o nie staramy, mam nadzieję, że już wkrótce będziemy szczęśliwymi rodzicami ;-)

madziakot 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-04-05, 14:19 

mój chłopak bardzo kocha dzieci i chce mieć własne przynajmniej dwójkę cieszę się bo ma świetne podejście do dzieci planujemy powoli wspólne życie najpierw ślub oczywiście kościelny potem dziecko

continue 
Użytkowniczka
Polish Elite Board

Wysłany: 2010-08-31, 17:09 

madziakot

Chyba nie zrozumiałaś Podtekstu swojego chłopaka.

Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2010-08-31, 18:22 

A jaki był podtekst?

[ Dodano: 2010-08-31, 18:47 ]
No nie wiem, czy to musi mieć podtekst seksualny :mrgreen: to normalne, że dorośli ludzie, chcą mieć dziecko, dotyczy to zarówno kobiet, jak i mężczyzn. Mój chłopak także chce mieć dwójkę dzieci, oczywiście jeszcze nie teraz, ale jestem pewna, że nie ma to podtekstu seksualnego :-D Niektórzy ludzie po prostu chcą założyć rodzinę :->

continue 
Użytkowniczka
Polish Elite Board

Wysłany: 2010-08-31, 18:35 

Przypuszczam że seksualny ale to nie o to chodzi, mówi się tak kobietom: Tak chcę mieć dzieci etc a wszystko po to żeby nie zniechęcić jej od siebie i zatrzymać przy sobie, tak zwane: Przytakinanie: Tak, tak kochanie, będziemy mieli dzieci, ale od słów do czynów droga daleka :) pozatym żeby mieć dzieci trzeba się przedewszystkim Finansowo ustabilizować żeby zapewnić przyszłość dziecku pozatym trzeba do tego dorosnąć/ dojrzeć bo nie każda kobieta nadaje się na matkę i nie każdy facet nie nadaję się na Ojca, ile ja widzę dziewczyn 17 - 25 lat w dresach z puszką piwa w ręku z dziećmi siędzącymi na zasiłku? Czy to jest normalne macierzynstwo? i tak powstają Tzw: PATOLOGIE i przy okazji dzieciak na starcie już jest spalony i wykluczony ze społeczeństwa.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Chyba nie zrozumiałaś, wszystko wyjaśniłem, nie chodzi o podtekst, Chcieć a Móc <--- rozróżniasz?

Każdy powie coś innego,
1 powie:Tak chcę mieć dzieci.
2 Powie: Nie wiem
3 Powie: Tak tak ale mecz się zaczyna pogadamy potem i szybko zmienia temat
4 etc etc jeden skłamie inny przyzna się, różnie to jest
Przykład: Mój brat skończył 18L poznał dziewczyne pierwszy raz uprawiał z nią sex i Wpadli, teraz wynajmuje mieszkanie, zostwił szkołe i pracuje za marne grosze by utrzymać dzieciaka i nią, i w tym momencie spierolili sobie życie, skończyła się samowola i beztroska a zaczeły obowiązki, oni nawet nie byli na to przygotowani, ogółem tyczy to się młodych osób bez dośiadczenia i przejść zyciowych.

Odpowiedz do tematu