witajcie, jestem nową uczestniczką forum, dzisiaj do was zawitałam i mam zamiar odwiedzac i korzystac z rad jak najdłużej :)
mam pewnien problem, zauwazyłam u siebie na twarzy (i nie tylko) ze pojawiły mi sie (ze trzy) takie malutkie brodaweczki, barwy skóry, wielkosci milimetrowej, wystające, niektórzy mówią na to "pypcie" :) Jedną mam w okolicy oka i i okolica szyji, nie jest to uciążliwe, ale jakos mi przeszkadza sama swiadomosc ze to mam.Jak to usunąc i co to jest?
bardzo proszę o poradę :)
aprawdę jak sie to samemu odrywa można dostać Raka skóry? serio?
mojej kolezance tak powiedzieli
lancuszek otarl jej taki pieprzyk i jej sam odpadl
cala koszule w nocy zakrwawil
w szpitalu wycieli jej ten kawalek skory zeby nic sie nie zrobilo z tego
Lemonka Stała bywalczyni Lemonka
Wysłany: 2007-06-25, 15:23
oj przypomnialo mi sie jak kiedys w gimnazjum kolezanka kolezance odgryzla pieprzyka z plecow
pewnie nie :P
zreszta kto by zrobil taka przysluge :P
Lemonka Stała bywalczyni Lemonka
Wysłany: 2007-06-26, 15:41
aagnieszkaa1,nie nie chciała to bylo przypadkiem siedziały obok siebie bo to na wf sie działo i w pewnym monecie zaczęły sie dla zabawy popychać to jedna zaczęła grys i odgryzła jej z pleców .. powiem wam ze widok był śmieszny ale późniejsza reakcja nauczycielki nie byla zbyt fajna dla nich
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum