marta8383 Początkująca
Wysłany: 2010-08-24, 11:43
Co sądzicie o kosmetykach marki apis?
Szczególnie ciekawi mnie, jak oceniacie kremy do twarzy tej firmy? Mam cerę tłustą, i krem na dzień, choć świetny ppod względem składu i wygładzania, niestety dodatkowo przetłuszcza moją cerę. Obowiązkowo nakładam na twarz puder matujący po użyciu tego kremu. Niestety żaden z kremów o lżejszej konsystencji i "matującym" działaniu nie miał już tak wzbogaconego składu. Seria jest oczywiście świetna, pomimo małego problemu z kremami :) Co Wy sądzicie na ten temat?
moni.ada Coś już napisała moni.ada
Wysłany: 2011-08-13, 20:51
Kiedyś,wiele lat temu, miałam starą wersję maski do twarzy i krem na dzień tej firmy,byłam zadowolona ,ale jakoś szybko zniknęła z moich pobliskich sklepów ta seria,przestałam jej więc używać.
A w tej chwili, ponieważ wróciłam całkowicie do polskich firm kosmetycznych, używam serii profesjonalnej firmy Apis ,Tonik a algami,serum z jężyną do ciała i serum do twarzy arbuzowe.
Mają świetny skład,nie ma tu składników chemicznych ,które są obecne np. w tej linii kosmetyków,które używa założycielka posta. Wszystkie trzy kosmetyki ,które używam,bardzo mi odpowiadają.Tonik jest bardzo delikatny i wydajny-500 ml-nie mam pojęcia kiedy go zużyję.Korzysta też z niego moja babcia,na jej skórze od razu jest widoczny efekt( babcia w przeszłości prawie nie używała kosmetyków).Tonik daje takie lekkie uczucie chłodzenia.
Z serum do ciała jestem bardzo,bardzo zadowolona,jest leciutkie i pięknie się wchłania,skóra jest fajnie mięciutka po nim.
KolagenColway Stała bywalczyni www.KolagenColway.com
Wysłany: 2011-08-29, 10:34
Ja nigdy nie używałam tych kosmetyków,ale o samej firmie nieco słyszałam. I są skuteczne? Bo cenowo chyba nie przedstawiają się tak źle. Póki co wybieram kosmetyki z kolagenem,bardzo mi pomagają. Mogę polecić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum