Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: faberlic, kosmetykach, sadzicie

Co sądzicie o kosmetykach Faberlic?
Autor Wiadomość
ULVENA 
Początkująca

Wysłany: 2007-04-23, 17:36 Co sądzicie o kosmetykach Faberlic?

Nie dawno dowiedziałąm się o istnieniu nowej firmy na rynku Polskim zajmującej się tzw. sprzedażą bezpośrednia. Nazywa się Faberlic. Jestem dość sceptycznie nastawiona do takich firm, bo Avon i Oriflame to są firmy, na których ogólnie zawiodłam się. Jeśli jeszcze znajdzie sie w ich ofercie coś interesującego, to jest to dużo za drogie w stosunku do jakości, a kremy do twarzy są wręcz dla twarzy nie wskazane. Mimo to postanowiłam wypróbować tę nową firmę głownie z uwagi na ceny. Bo przecietny kosmetyk kosztuje około 6zł, a porzadny krem (wypróbowałam i pasuje mi bardzo) to 26 zł. Jestem na etapie testów i interesują mnei inne opinię na temat tej firmy. Nadmienię, ze zosatłam konsultantką tej firmy, ale nie próbuję nikomu wcikac tych kosmetyków, a zapisałam sie tylko dlatego, że nei znam żadnej konsultantki w Białymstoku, kupuje tylko an włąsny uzytek, bo za leniwa jestem zeby ludzi namawiac do zakupów u mnie!

Darish:)

Wysłany: 2007-04-23, 18:43 

ja jeszcze nie probowalam kosmetykow Faberlic, jestem na sporadycznym etapie kupowania Avon, Oriflame i FM ;)

seopol 
Coś już napisała

Wysłany: 2007-07-01, 15:58 

jakosc kosmetyku mozemy ocenic po jego skladzie. Prosimy zatem o podanie przykladowego skladu jakiegos kremu, dzieki temu bedziemy mogli ocenic czy ten krem moze nam w jakikolwiek sposob pomoc.

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2007-07-02, 13:26 

Ja oglądałam katalog z Faberlic. Mogłabym być nawet konsultantką, ale zrezygnowałam bo bym nie miała za duzo klientów gdyz w moje klasie jest konsultantka i z Avonu i z Oriflame. Ceny w katalogu były niskie ale zraziło mnie troche to ze na kosmetykach były bodajze ruskie napisy i to jest minus. Ktos sobie by pomyslał ze wciskam mu ruskie kosmetyki i takie tam

ChiQuitA 
Stała bywalczyni
=TheCurlyGal=

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2007-07-02, 14:21 

Tandeta. Podobnie jak Avon (chociaż tu są wyjątki), Oriflame itp. Różnica jest tylko taka, że Faberlic kosztuje tyle ile powinien za tak słabą jakośc.

makczar 
Miłośniczka forum

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2007-07-02, 17:57 

Avon jest bardzo promowany w mediach więc muszą w jakiś sposób zarobić na tą reklamę czyim kosztem oczywiście konsumentów. A to co sprzedają często nie jest warte takiej kasy.

beholderka 
Coś już napisała
beholderka

Wysłany: 2007-11-05, 11:32 Re: Co sądzicie o kosmetykach Faberlic?

ULVENA napisał/a:
Nie dawno dowiedziałąm się o istnieniu nowej firmy na rynku Polskim zajmującej się tzw. sprzedażą bezpośrednia. Nazywa się Faberlic. Jestem dość sceptycznie nastawiona do takich firm, bo Avon i Oriflame to są firmy, na których ogólnie zawiodłam się. Jeśli jeszcze znajdzie sie w ich ofercie coś interesującego, to jest to dużo za drogie w stosunku do jakości, a kremy do twarzy są wręcz dla twarzy nie wskazane. Mimo to postanowiłam wypróbować tę nową firmę głownie z uwagi na ceny. Bo przecietny kosmetyk kosztuje około 6zł, a porzadny krem (wypróbowałam i pasuje mi bardzo) to 26 zł. Jestem na etapie testów i interesują mnei inne opinię na temat tej firmy. Nadmienię, ze zosatłam konsultantką tej firmy, ale nie próbuję nikomu wcikac tych kosmetyków, a zapisałam sie tylko dlatego, że nei znam żadnej konsultantki w Białymstoku, kupuje tylko an włąsny uzytek, bo za leniwa jestem zeby ludzi namawiac do zakupów u mnie!

Ja używam tych kosmetyków od marca.Jestem zachwycona.Bo ceny niskie i efekty rewelacyjne.Jestem konsultantką,ale mam kłopoty z przebiciem się na rynku polskim,bo takie firmy jak Avon i Oriflame zdominowały rynek.Ale czy warto przepłacać za kosmetyki skoro tu są nie odbiegające od standartów z najwyższej półki i za takie małe pieniądze.Naprawdę warto i polecam Tobie kosmetyki "Faberlic",które już miałaś okazję wytestować i polecam innym paniom.U mnie cała rodzina oraz wszystkie znajome kupują kosmetyki firmy "Faberlic"Sprawdż maskę do włosów- zobacz jaka mała cena,a efekty rewelacyjne.Włosy piękne,lśniące,a wystarczy raz w tygodniu ją nanieść na włosy.WARTO !!! :lol: Pozdrawiam.

[ Dodano: 2007-11-05, 17:59 ]
aagnieszkaa1 napisał/a:
Ja oglądałam katalog z Faberlic. Mogłabym być nawet konsultantką, ale zrezygnowałam bo bym nie miała za duzo klientów gdyz w moje klasie jest konsultantka i z Avonu i z Oriflame. Ceny w katalogu były niskie ale zraziło mnie troche to ze na kosmetykach były bodajze ruskie napisy i to jest minus. Ktos sobie by pomyslał ze wciskam mu ruskie kosmetyki i takie tam

Tak to prawda.Te kosmetyki by więcej zyskały na polskim rynku,gdyby nie te rosyjskie napisy.Masz rację,ale poza tym są rewelacyjne,bo je stosuję i moi znajomi.Przyzwyczaiłam się do rosyjskich napisów,bo warto wzrokowo stracić,a efekty ich stosowania są cudne.Nie płacę firmom za markę i ich napis tylko za jakość kosmetyków.Pozdrawiam. :mrgreen:

Odpowiedz do tematu