Nie dawno dowiedziałąm się o istnieniu nowej firmy na rynku Polskim zajmującej się tzw. sprzedażą bezpośrednia. Nazywa się Faberlic. Jestem dość sceptycznie nastawiona do takich firm, bo Avon i Oriflame to są firmy, na których ogólnie zawiodłam się. Jeśli jeszcze znajdzie sie w ich ofercie coś interesującego, to jest to dużo za drogie w stosunku do jakości, a kremy do twarzy są wręcz dla twarzy nie wskazane. Mimo to postanowiłam wypróbować tę nową firmę głownie z uwagi na ceny. Bo przecietny kosmetyk kosztuje około 6zł, a porzadny krem (wypróbowałam i pasuje mi bardzo) to 26 zł. Jestem na etapie testów i interesują mnei inne opinię na temat tej firmy. Nadmienię, ze zosatłam konsultantką tej firmy, ale nie próbuję nikomu wcikac tych kosmetyków, a zapisałam sie tylko dlatego, że nei znam żadnej konsultantki w Białymstoku, kupuje tylko an włąsny uzytek, bo za leniwa jestem zeby ludzi namawiac do zakupów u mnie!
jakosc kosmetyku mozemy ocenic po jego skladzie. Prosimy zatem o podanie przykladowego skladu jakiegos kremu, dzieki temu bedziemy mogli ocenic czy ten krem moze nam w jakikolwiek sposob pomoc.
Ja oglądałam katalog z Faberlic. Mogłabym być nawet konsultantką, ale zrezygnowałam bo bym nie miała za duzo klientów gdyz w moje klasie jest konsultantka i z Avonu i z Oriflame. Ceny w katalogu były niskie ale zraziło mnie troche to ze na kosmetykach były bodajze ruskie napisy i to jest minus. Ktos sobie by pomyslał ze wciskam mu ruskie kosmetyki i takie tam
Avon jest bardzo promowany w mediach więc muszą w jakiś sposób zarobić na tą reklamę czyim kosztem oczywiście konsumentów. A to co sprzedają często nie jest warte takiej kasy.
beholderka Coś już napisała beholderka
Wysłany: 2007-11-05, 11:32
Re: Co sądzicie o kosmetykach Faberlic?
ULVENA napisał/a:
Nie dawno dowiedziałąm się o istnieniu nowej firmy na rynku Polskim zajmującej się tzw. sprzedażą bezpośrednia. Nazywa się Faberlic. Jestem dość sceptycznie nastawiona do takich firm, bo Avon i Oriflame to są firmy, na których ogólnie zawiodłam się. Jeśli jeszcze znajdzie sie w ich ofercie coś interesującego, to jest to dużo za drogie w stosunku do jakości, a kremy do twarzy są wręcz dla twarzy nie wskazane. Mimo to postanowiłam wypróbować tę nową firmę głownie z uwagi na ceny. Bo przecietny kosmetyk kosztuje około 6zł, a porzadny krem (wypróbowałam i pasuje mi bardzo) to 26 zł. Jestem na etapie testów i interesują mnei inne opinię na temat tej firmy. Nadmienię, ze zosatłam konsultantką tej firmy, ale nie próbuję nikomu wcikac tych kosmetyków, a zapisałam sie tylko dlatego, że nei znam żadnej konsultantki w Białymstoku, kupuje tylko an włąsny uzytek, bo za leniwa jestem zeby ludzi namawiac do zakupów u mnie!
Ja używam tych kosmetyków od marca.Jestem zachwycona.Bo ceny niskie i efekty rewelacyjne.Jestem konsultantką,ale mam kłopoty z przebiciem się na rynku polskim,bo takie firmy jak Avon i Oriflame zdominowały rynek.Ale czy warto przepłacać za kosmetyki skoro tu są nie odbiegające od standartów z najwyższej półki i za takie małe pieniądze.Naprawdę warto i polecam Tobie kosmetyki "Faberlic",które już miałaś okazję wytestować i polecam innym paniom.U mnie cała rodzina oraz wszystkie znajome kupują kosmetyki firmy "Faberlic"Sprawdż maskę do włosów- zobacz jaka mała cena,a efekty rewelacyjne.Włosy piękne,lśniące,a wystarczy raz w tygodniu ją nanieść na włosy.WARTO !!! Pozdrawiam.
[ Dodano: 2007-11-05, 17:59 ]
aagnieszkaa1 napisał/a:
Ja oglądałam katalog z Faberlic. Mogłabym być nawet konsultantką, ale zrezygnowałam bo bym nie miała za duzo klientów gdyz w moje klasie jest konsultantka i z Avonu i z Oriflame. Ceny w katalogu były niskie ale zraziło mnie troche to ze na kosmetykach były bodajze ruskie napisy i to jest minus. Ktos sobie by pomyslał ze wciskam mu ruskie kosmetyki i takie tam
Tak to prawda.Te kosmetyki by więcej zyskały na polskim rynku,gdyby nie te rosyjskie napisy.Masz rację,ale poza tym są rewelacyjne,bo je stosuję i moi znajomi.Przyzwyczaiłam się do rosyjskich napisów,bo warto wzrokowo stracić,a efekty ich stosowania są cudne.Nie płacę firmom za markę i ich napis tylko za jakość kosmetyków.Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum