Hej dziewczyny :)
Tutaj możecie zamieszczać nazwy i zdjęcia kosmetyków, które ostatnio nabyłyście ;)
Ja w tym tygodniu zakupiłam:
-Bazę pod cienie Artdeco
-Róż prasowany Joko
-Oczyszczające paski na twarz i na nos Beauty Formulas
-Bibułki matujące Beauty Formulas
-Korektor w sztyfcie Visions Oriflame
puder brązujący z Wibo
balsam ujędrniający z Soraji- uwielbiam go
balsam ochronny do ust z Ziaji (kokosowy)
żel do golenia z Avonu
balsam osłabiający odrastające włoski po depilacji z Avonu
Niedawno brat zaciągnął mnie do Douglasa, żebym wybrała sobie prezent urodzinowy ;p. Wybrałam zestaw do twarzy firmy Clinique ( jest ponoć na 7 dni, ale miła pani z drogerii zapewniła, że powinien mi starczyć na miesiąc i faktycznie - zestaw świetnie się sprawdza) i mój pierwszy w życiu podkład Bourjois :).
Sama w ostatnim czasie kupiłam produkty z Avonu: płyn do kąpieli, krem do stóp ( żałuję, że nie jest do rąk - świetnie się wchłania i ma boski zapach!) i moją ukochaną mgiełkę do ciała (wanilia). Nie mogłam jej dopaść przez długi czas.
Najbardziej cieszy mnie fakt, że znalazłam świtną... wazelinę kosmetyczną do ust! Najlepszy kosmetyk na spękane usta! Kupiłam, otworzyłam opakowanie i ku mojemu zdziwieniu zamiast zwykłej wazeliny ukazało się różowe pudełeczko, ze wściekle różową wazeliną pachnącą malinami. ( Ale to nadal ta sama dobra receptura na spierzchnięcia :)).
Przepraszam, że tyle piszę, ale muszę się nacieszyć. Zawsze kupowałam niefortunne kosmetyki, albo ich wcale nie używałam. Jak niektórzy: pasta i szare mydło ;p. Za miesiąc idę do fryzjera pierwszy raz od trzech lat, no i do kosmetyczki pierwszy raz w życiu! :). Ciekawe, czy po tym wszystkim będę piękniejsza? ;p.
Pozdrawiam!
_________________ " I am the Lizard King, I can do everything! " - Jim Morrison.
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Z Avonu:
*podkład matujący w musie
*scrub do ciała SPA Skarby afryki
*krem do rak z tej samej serii
*krem do stop tez SPA
*pianka matująca do twarzy
*krem matujący
*tonik matujący:P
Normalnie muszę dodać zdjęcie. W katalogu wygląda ładnie, a w rzeczywistości to kawałek szmaty.
Nie wygodnie przechowuje się w niej kosmetyki, jest miękka i wygląda jak worek....
Wysłany: 2009-11-28, 09:46
Witam czy któraś z Was kupowała kosmetyki na stronie susane.pl mają całkiem tanie kosmetyki ale czy można im zaufać?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum