moni.ada Coś już napisała moni.ada
Wysłany: 2011-07-31, 12:20
Przede wszystkim Tonik z algami Apis 500 ml, balsam do ciała,serum do ciała,serum do twarzy,kilka kosmetyków Lavera i.....Healtth &Beauty żel do mycia twarzy z rokitnikiem i rumiankiem.W łazience już nie mam miejsca na więcej:)
Ja ostatnio poczyniłam malutkie zakupy - błyszczyk od Rimmel, baza pod cienie Artdeco i balsam do ciała od Tołpy. Tego ostatniego jeszcze nie uzywałam, więc jestem ciekawa.
Mart Stała bywalczyni
Wysłany: 2011-10-29, 14:52
Maxfactora puder w kompakcie, odżywkę do paznokci na jesienno - zimowy czas z Jessicy, podkład Revlonu.
Błyszczyk firmy Hean Fresh Menthol Lip Gloss. To już mój piąty ;D Niestety u mnie bardzo szybko się kończy - używam go codziennie po kilka lub kilkanaście razy :D jest fantastyczny! Po nałożeniu daje efekt orzeźwienia i naprawdę czuć w nim miętę. Polecam go wszystkim fankom błyszczyków <3
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2305 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2011-11-02, 12:45
Październik był miesiącem, w którym wydałam kupę pieniędzy na kosmetyki, bo one zawsze kończą się w jednym momencie, kupiłam podkłady, perfumy, cienie do powiek, kremy do twarzy, kosmetyki do włosów (lakier, maska, jedwab w sprayu), mascary w różnych promocjach i różne inne niezbędne i cieszące oko kosmetyki. No i kilka ciuszków :)
Ja nabyłam ostatnio bloker z Zjaji, masło do ciała Farmony Tutti Frutti - kiwi&karambola oraz szampon Sayoss Volume Lift (promocja Rossmanowka - 10zł z groszami za 500ml ).
Ewelynka, a jakie perfumy nabyłaś? :) Też zastanawiam się nad jakimś cieplejszym i cięższym zapachem na zimę...
_________________ Chociaż raz warto umrzeć z miłości...
Agnieszka Osiecka
Wysłany: 2011-11-07, 19:02
Amaranta napisał/a:
Ja nabyłam ostatnio bloker z Zjaji, masło do ciała Farmony Tutti Frutti - kiwi&karambola oraz szampon Sayoss Volume Lift (promocja Rossmanowka - 10zł z groszami za 500ml ).
Ewelynka, a jakie perfumy nabyłaś? :) Też zastanawiam się nad jakimś cieplejszym i cięższym zapachem na zimę...
Napisz coś o tym blokerze, bo zastanawiam się czy warto:)
Wiem, że Agusia też go używa, pisała w jakimś innym temacie, to może kilka słów o nim ?
A ja kupiłam swój standardowy zestaw z Avonu: Little White Dress i Little Black Dress, do tego dokupiłam Incandessence, bo spodobał mi się bardzo ten zapach. Dostałam też taką większą próbkę Heidi Klum SHINE i zostałam olśniona, chyba w przypływie gotówki kupię :)
Wiem, że Agusia też go używa, pisała w jakimś innym temacie, to może kilka słów o nim ?
Używam go dopiero półtora tygodnia. Najpierw, tak jak pisze na opakowaniu, 2-3 razy na noc, potem zastosowałam raz rano i od kilku dni nic a nic, zero potu, przykrego zapachu. Zobaczymy, jak będzie dalej i czy skóra nie przywyknie. Napiszę jeszcze za jakiś czas o efektach :)
Cytat:
A ja kupiłam swój standardowy zestaw z Avonu: Little White Dress i Little Black Dress, do tego dokupiłam Incandessence, bo spodobał mi się bardzo ten zapach. Dostałam też taką większą próbkę Heidi Klum SHINE i zostałam olśniona, chyba w przypływie gotówki kupię :)
Incandessence są świetne, zarazem rześkie i kobiece, lekkie ale trwałe. Zużyłam już trzy flakoniki.
_________________ Chociaż raz warto umrzeć z miłości...
Agnieszka Osiecka
Wysłany: 2011-11-09, 12:59
Amaranta napisał/a:
ewelynka69 napisał/a:
Używam go dopiero półtora tygodnia. Najpierw, tak jak pisze na opakowaniu, 2-3 razy na noc, potem zastosowałam raz rano i od kilku dni nic a nic, zero potu, przykrego zapachu. Zobaczymy, jak będzie dalej i czy skóra nie przywyknie. Napiszę jeszcze za jakiś czas o efektach :)
Cytat:
Incandessence są świetne, zarazem rześkie i kobiece, lekkie ale trwałe. Zużyłam już trzy flakoniki.
Dziękuję bardzo za opinię :) Kupię sobie i ja i wypróbuję, a co tam, skoro działa na Ciebie to może i na mnie zadziała :)
A Incandessence faktycznie piękne, jestem przekonana, że teraz na stałe zagoszczą w moim kanonie zapachów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum