Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: kupilyscie, ostatnio

Co ostatnio kupiłyście?
Autor Wiadomość
ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2011-07-29, 22:22 

Ten Ludwik tez miałam, bardzo lubię te zapachowe środki chemiczne :mrgreen:

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2011-07-31, 10:48 

:)

moni.ada 
Coś już napisała
moni.ada

Wysłany: 2011-07-31, 12:20 

Przede wszystkim Tonik z algami Apis 500 ml, balsam do ciała,serum do ciała,serum do twarzy,kilka kosmetyków Lavera i.....Healtth &Beauty żel do mycia twarzy z rokitnikiem i rumiankiem.W łazience już nie mam miejsca na więcej:)

Kalinda 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-10-28, 16:37 

Ja ostatnio poczyniłam malutkie zakupy - błyszczyk od Rimmel, baza pod cienie Artdeco i balsam do ciała od Tołpy. Tego ostatniego jeszcze nie uzywałam, więc jestem ciekawa.

Mart 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2011-10-29, 14:52 

Maxfactora puder w kompakcie, odżywkę do paznokci na jesienno - zimowy czas z Jessicy, podkład Revlonu.

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2011-10-30, 23:55 

Kupiłam płaszcz w New Yorkerze :)

monna123 
Początkująca
monna123

Wysłany: 2011-10-31, 14:25 

Błyszczyk firmy Hean Fresh Menthol Lip Gloss. To już mój piąty ;D Niestety u mnie bardzo szybko się kończy - używam go codziennie po kilka lub kilkanaście razy :D jest fantastyczny! Po nałożeniu daje efekt orzeźwienia i naprawdę czuć w nim miętę. Polecam go wszystkim fankom błyszczyków <3

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2011-11-02, 12:45 

Październik był miesiącem, w którym wydałam kupę pieniędzy na kosmetyki, bo one zawsze kończą się w jednym momencie, kupiłam podkłady, perfumy, cienie do powiek, kremy do twarzy, kosmetyki do włosów (lakier, maska, jedwab w sprayu), mascary w różnych promocjach i różne inne niezbędne i cieszące oko kosmetyki. No i kilka ciuszków :)

Amaranta 
Gaduła ;)
Twisted girl ;)

Wysłany: 2011-11-07, 10:50 

Ja nabyłam ostatnio bloker z Zjaji, masło do ciała Farmony Tutti Frutti - kiwi&karambola oraz szampon Sayoss Volume Lift (promocja Rossmanowka - 10zł z groszami za 500ml :mrgreen: ).

Ewelynka, a jakie perfumy nabyłaś? :) Też zastanawiam się nad jakimś cieplejszym i cięższym zapachem na zimę...

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2011-11-07, 19:02 

Amaranta napisał/a:
Ja nabyłam ostatnio bloker z Zjaji, masło do ciała Farmony Tutti Frutti - kiwi&karambola oraz szampon Sayoss Volume Lift (promocja Rossmanowka - 10zł z groszami za 500ml :mrgreen: ).

Ewelynka, a jakie perfumy nabyłaś? :) Też zastanawiam się nad jakimś cieplejszym i cięższym zapachem na zimę...

Napisz coś o tym blokerze, bo zastanawiam się czy warto:)
Wiem, że Agusia też go używa, pisała w jakimś innym temacie, to może kilka słów o nim ?

A ja kupiłam swój standardowy zestaw z Avonu: Little White Dress i Little Black Dress, do tego dokupiłam Incandessence, bo spodobał mi się bardzo ten zapach. Dostałam też taką większą próbkę Heidi Klum SHINE i zostałam olśniona, chyba w przypływie gotówki kupię :)

Amaranta 
Gaduła ;)
Twisted girl ;)

Wysłany: 2011-11-08, 20:43 

ewelynka69 napisał/a:

Wiem, że Agusia też go używa, pisała w jakimś innym temacie, to może kilka słów o nim ?

Używam go dopiero półtora tygodnia. Najpierw, tak jak pisze na opakowaniu, 2-3 razy na noc, potem zastosowałam raz rano i od kilku dni nic a nic, zero potu, przykrego zapachu. Zobaczymy, jak będzie dalej i czy skóra nie przywyknie. Napiszę jeszcze za jakiś czas o efektach :)

Cytat:
A ja kupiłam swój standardowy zestaw z Avonu: Little White Dress i Little Black Dress, do tego dokupiłam Incandessence, bo spodobał mi się bardzo ten zapach. Dostałam też taką większą próbkę Heidi Klum SHINE i zostałam olśniona, chyba w przypływie gotówki kupię :)

Incandessence są świetne, zarazem rześkie i kobiece, lekkie ale trwałe. Zużyłam już trzy flakoniki.

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2011-11-09, 12:59 

Amaranta napisał/a:
ewelynka69 napisał/a:

Używam go dopiero półtora tygodnia. Najpierw, tak jak pisze na opakowaniu, 2-3 razy na noc, potem zastosowałam raz rano i od kilku dni nic a nic, zero potu, przykrego zapachu. Zobaczymy, jak będzie dalej i czy skóra nie przywyknie. Napiszę jeszcze za jakiś czas o efektach :)

Cytat:

Incandessence są świetne, zarazem rześkie i kobiece, lekkie ale trwałe. Zużyłam już trzy flakoniki.

Dziękuję bardzo za opinię :) Kupię sobie i ja i wypróbuję, a co tam, skoro działa na Ciebie to może i na mnie zadziała :)

A Incandessence faktycznie piękne, jestem przekonana, że teraz na stałe zagoszczą w moim kanonie zapachów :-)

Dorota25 
Gaduła ;)

Wysłany: 2011-11-15, 13:33 

trzy żaróweczki jessica shine on, będzie na święta, butelki mają świetne :) siostrze chyba pod choinkę też kupię :)

Mart 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2012-02-15, 20:09 

ukochany podkład lierene
balsan do ciała emolium
a w planach lakier Jessici
tylko musze go dopaść ;D

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2012-02-16, 13:21 

A ja jestem szczęśliwa bo dziś dostałam u pani z Avonu ostatnią sztukę mojego ulubionego scrubu do ciała :)

Odpowiedz do tematu