Właśnie, ja też jestem ciekawa jaki jest! Mam z tej serii puder i jest bardzo zadowolona, mam cerę mieszaną z bardzo świecącą strefą T i ten puder super matuje. Czy podkład też taki świetny?
Teraz kupiłam sobie ten z Avonu w musie, też jest matujący i dobrze sobie z błyszczeniem, tylko jak skóra jest przesuszona, to widać...
Wczoraj kupilam kwas glikoowy na cialo 30% oraz serum przeciwzmarszczkowe ktore mozna dawac pod maski badz mieszac z kremami lub innymi rodzajami serum.Wszystko z bioerbe firmy herbelia.Bardzo lubie te firme.Pracuje na niej i uzywam juz od ponad roku.
_________________ SoffieLehr
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2305 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2009-12-04, 21:13
Ja papierosów nie palę, ale kiedys z ciekawości kupiłam z koleżanką cygaro czekoladowe, cygaro whisky, normalnie czego to ludzie nie wymyślą:)
A ja kupiłam prezenty mikołajkowe: Dla Mamy zestaw Ziaji krem +40 z kremem do rąk i mleczkiem do demakijażu;
Dla Kamilka Portfel, 4xbokserki śmieszne, mentosy, książkę i w/w zestaw kosmetyków Gillette:)
ja wczoraj byłam na zakupach i kupiłam dla mamy błyszczyk, świeczki pachnące, balsam do ciała, pomatkę dla siebię do ust, dyzodorant, i żel pod prysznic dla braciszka :P :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum