Prezent dla Mojego na imieniny: coś takiego, tyle że z moim zdjęciem :D na razie jeszcze jej nie dostałam, tylko zamówiłam, ale zawsze to coś :P A wszystko dlatego, że jadę na studia i w najbliższym czasie będziemy się widywać tylko przez weekendy :( niech ma coś, co mu będzie w widoczny sposób o mnie przypominało :D generalnie na tej stronce jest dużo fajnych rzeczy na prezenty, a zabawa przy wybieraniu zdjęć na nie też jest przednia :D parę rzeczy już tam zamawiałam i z wszystkich jestem bardzo zadowolona :)
_________________ "Kochaj całym sercem wszytskich ludzi, bo lepiej mieć w sercu ranę, niż kamień zamiast serca..."
Tak wiem, teraz podawane są wymiary w centymetrach, ale mimo wszystko jakoś zraziłam się do tego typu zakupów.
Aczkolwiek, przyznam szczerze, ostatnio, gdy zaglądam na allegro wchodzę również w kategorię z ubraniami, więc kto wie, może się nawrócę ;)
kamcia_18 Coś już napisała
Wysłany: 2009-10-03, 12:40
Ja ostatnio kupiłam spodnie Gatty przez internet i jestem bardzo zadowolona :).
No i się nawróciłam. Pobuszowałam trochę po dziale 'odzież, obuwie, dodatki' i kupiłam sukienkę i sweter... z uszami :D ale towar idzie z Hong Kongu, więc będę musiała poczekać. Trudno, ale będzie warto...
A tak przy okazji... co sądzicie o zamawianiu perfum przez internet?
Trafiłam ostatnio na perfumerię kokai.pl i zastanawiam się czy by nie wybrać jakiegoś zestawu dla siebie.
Poza tym zbliżają się święta Bożego Narodzenia, więc machinę prezentową chyba pora już uaktywnić, a przynajmniej zacząć o tym myśleć, a perfumy i kosmetyki to co prawda najłatwiejszy prezent, ale zawsze przydatny :)
Nie wyobrażam sobie zamawiać niesprawdzonych wcześniej perfum przez internet :D
Jeśli zamówię coś z kokai.pl to też tylko Kate Moss, którą znam doskonale i której zapach uwielbiam.
A wracając do zamawiania ubrań przez internet... Ostatnio zaryzykowałam i co się okazało? Że rozmiary nie takie. Ubrania fajne, ale co z tego jak ciasnawe...
Ech, ubrania to jednak tylko w normalnych sklepach :(
syska Coś już napisała
Wysłany: 2009-10-20, 17:39
kontaktówka napisał/a:
A wracając do zamawiania ubrań przez internet... Ostatnio zaryzykowałam i co się okazało? Że rozmiary nie takie. Ubrania fajne, ale co z tego jak ciasnawe...
Ech, ubrania to jednak tylko w normalnych sklepach :(
A nie możesz wymienić? W każdym internetowym sklepie masz możliwość wymiany. Ja na tanisport.pl zamawiam ciuchy, ubrania na siłownie, buty i wymieniałam kiedyś zbyt ciasne trampki, nie było żadnego problemu.
_________________ "Jak do mnie mówisz to milcz!" ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum