Zamówiłam torebke na Allegro i przysłali rozerwaną :/ muszę złożyć im reklamacje!!
I tak to czasami bywa z zamawianiem na allegro. Ja zawsze sprawdzam czy dany sprzedający nie ma negatywów i wtedy dopiero decyduje się na zakup... Złóż reklamacje niech Ci przyślą nową, a starą im odeślij...
A jak się nie zgodzą na reklamację to zgłoś do Allegro. I odsyłaj na ich koszt!
Ja ostatnio kupiłam koszulkę dla chłopaka, podobno wysłali, ale potwierdzenia nadania nie mają, a koszulka nie doszła
oj ja ciagle cos kupuje na internecie - ostatnio zaszalalam i urlop we fly.pl
Tydzien w turcji gdy tu ziab...
Dzis przez allegro zamowilam moja farbe do wlosow, z biegiem lat jakby coraz tansza hehe
A jak juz robicie zaupy przez internet to spójrzcie sobie na oferte programu payback, ja się ostatnio wkrecilam i widze jak mi punkty leca (a wspomniane wakacje to juz sporo podkręciły)
Moim ostatnim zakupem były rajstopy ze strony internetowej Knittex-u. Od razu zamówiłam kilka par, bo wiadomo, oszczędzam na wielokrotnej przesyłce ;) Do mojej szafy trafiły grube szare i granatowe rajstopy, podkolanówki w tych samych kolorach i jedna para czarnych zakolanówek, w których jestem wprost zakochana ;)
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Ostatnio kupilam 2torebki chanelki, takie podroby 2.55. Szly do mnie 2tygodnie ale sa super, mam czarna i biala:d
Wysłany: 2010-10-06, 21:35
Biała bluzka K1X na przecenie :)
Czaiłam się na nią jakiś czas aż w końcu zrobili obniżkę i mam za 59 :D
[ Dodano: 2010-10-07, 22:14 ]
Właśnie wiem Bardzo mi się spodobał ten wzór, jest bardzo ładny i ciekawie zaprojektowany. Nie wiem kto wkleił to zdjęcie bo mi się wcześniej nie udało ale dziękuję :)
Są jeszcze do kupienia w tym sklepie (prostreet.pl) a 59 zł to niedużo
takie cudo! na Mikołaja :D na stronie funkandsoulshop znalazlam ten sklep przypadkiem przez strone www Paybacka, bo kupowalam szkla kontaktowe, przy okazji przejżalam nowych partnerow programu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum