Multitabs activ tez przypadl mi do gustu, jest orzezwiajacy i cytrynkowy, to takie smaczki pobudzajace , i mam wrazenie, ze naprawde pomaga, poza tym tak jak wiekoszsc z was pisze, najlepsza jest czekolada, ja zagryzam ja orzechami nerkowcami, ale tymi nie solonymi, mniam mniam, polecam
A ten Plusssz Active skuteczny? biorę Plusssza ale magnez dla jak to się mówi zdrowotności. Od czasu do czasu przydałby mi się jednak jakiś preparat na koncentrację :)
Z Pluszzza tez bralam magnez , ale ostatnio przerzucilam sie na multitabs active power, na mnie dziala rewelacyjnie, a moze to tylko autosugestia :), ale wazne, ze dziala. Zawiera on w sobie zenszen, guarane i kofeine, wiec zawiera 3 aktywne skladniki pobudzajace - ale nie namawiam, bo takich srodkow jest mnostwo na rynku i kazdy moze wybrac cos innego dla siebie :). UlaPlus, pamietaj, ze suplementy to nie wszystko, czasami lepiej wyjsc na spacer i po powrocie wypic herbatke z cytrynka i sokiem z malin. Do tego czekolada i mozna sie uczyc do rana :). Nic tak nie restartuje i nie regeneruje naszego mozgu, jak wysilek fizyczny :).
Jasne, że lepiej wyjść na spacer ale jak się siedzi w pracy i w tym szumie i gwarze trzeba się skupić to jakoś trzeba się wspomóc ;)
Z czekoladą wolę nie ryzykować ;)
Magnez, spacer, mi pomaga zjedzenie też coś słodkiego.
Agatka Coś już napisała
Wysłany: 2010-02-24, 13:54
Polecam Yerba Mate i zieloną herbatę. Tę drugą można pić w niemal nieograniczonych ilościach. Yerba wskazana jest rano, choć na nocne kucie też nie zaszkodzi.
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Ja to się jeszcze nie spotkałam z ta Yerba mate w sklepie :(
Ale wziełam ostatnio do pracy tego Plusssza, jak koleżanki z biura zobaczyły co pije tak pół opakowania musiałam rozdzielić heh
Przez internet zakupów spożywczych nigdy nie robiłam i trochę bym się chyba obawiała. Ale do sklepu (jak jakiś napotkam) zajdę :) A zapytam jeszcze czy to się przygotowuje jak herbatę? Bo tego plusssza to nie ma problemu żebym w pracy zrobiła, a jak z tym będzie?
_________________ szaro-buro
Agatka Coś już napisała
Wysłany: 2010-03-01, 20:47
Ja kupuję Yerba Mate w Arkadii w sklepie, który nazywa się smaki albo kuchnie świata. Nie pamiętam. To chyba sieć, podejrzewam że mają punkty nie tylko w Warszawie. Nieźle pobudza też połączenie kawy rozpuszczalnej z colą, ale raczej nie powinno się tego nadużywać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum