Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: jest, modne

co jest modne??
Autor Wiadomość
SSssSSandra 
Początkująca

Wysłany: 2007-07-08, 13:59 co jest modne??

Hej, mam zamiar iść do fryzjera... ostatnim razem miałam grzywke z ukosa i włosy do ramion. Teraz włosy urosły i nie mam już grzywki.

Ogólnie długosć chce zostawić, lekko pocieniować. ale co z reszta...??
Dlatego mam pytania: Jakie cięcia są teraz modne??

Zapewne grzywka porsta lub z ukosa, zauważyłam tez długie grzywki na bok które przysłaniają pół twarzy. Oraz różne cieniowanie włosów (schodki itp.)
Wiem że również krótkie włosy gdzie z tyłu głowy są krótksze niż z przodu - ale to nie dla mnie

Więc co jeszcze?? Mam lekko pyzatą twarz. Ostatnio czuje sie lekko zaniedbana (brzydsza) przez te aktualne włosy, dlatego chce je zmienic. Może znacie nowe trendy??

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2007-07-08, 14:22 

Teraz modne są cięcia geometryczne.

aannkkaa56 
Stała bywalczyni
Anka

Wysłany: 2007-07-23, 19:02 

powinnas sobie je pocienowac ;) najlepiej najbys dala foto i by lepiej ktos ci doradzi ;-)

qwerty 
Miłośniczka forum
Practice Makes Perfect

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2007-07-23, 22:17 

blagam tylko nie geometryczne ciecia - wykonane jak od garnka... i blagam nie grzywki z ukosa... ani zadne schodki itp. - jak widze takie dziewczyny to az mi ich zal jak mogly sie tak zeszpecic... zauwazylam ze osoba ktora ma grzywke taka na ukos lub od garnka wyglada zwykle niekorzystkie... nie wiem ale te ciecia chyba nie sa dobre... bo wyglada sie nieco komicznie - takie moje zdanie...

ja lubie takie fryzurki jak nizej na zdj.
a ta grzywka wg mnie jest rewelacyjna

Darish:)

Wysłany: 2007-07-24, 16:48 

qwerty, ja tez takie fryzurki lubie ;)moj facet tez mnie taka lubi ;) jak zepne wloski to wlasnie podobnie wygladam ;)

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2007-07-25, 14:52 

a ja mam taką grzywke jak qwerty wkleiła foto =) i od czasu do czasu sobie ją podcinam sama...

skrzydelTrzepot 
Miłośniczka forum
Skrzydeł Trzepot

Wysłany: 2007-08-06, 10:33 

od ponad 2 lat ścinam sobie sama grzywkę i nawet jak pójdę do fryzjera to nigdy fryzjerki nie ruszają mi grzywki... hmmm.. przydałoby się zrobić kurs ;-)

Wanda80 
Coś już napisała

Wysłany: 2007-11-28, 15:12 

Grzywka to ważna sprawa, ja też sobie ją ścinam sama bo tylko dwa razy w życiu fryzjer potrafił to tak zrobić ze mi się podobało.

satelitka 
Początkująca

Wysłany: 2007-12-12, 13:25 

no wlasnie to co jest modne jest najbardziej w rezultacie oklepane, i wszyscy na miescie wygladaja tak samo ;). 3/4 dziewczyn z grzywka i prostymi dlugimi wlosami, na dodatek w rurkach i bialych kapciach ;). gdyby tak wygladalo w warszawie 200 dziewczyn byloby dobrze, ale ze tak wygloda 95 % populacji to przepraszam, ale ten procent ogromny nie jest modny a sciagniety i skserowany

Darish:)

Wysłany: 2007-12-12, 14:47 

satelitka, i tu masz wielka racje :D tak jest tak bylo i pewnie tak zawsze bedzie...

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-07-10, 22:01 

Zgadzam sie z wami w zupelnosci :mrgreen: niektorzy nie maja swojego stylu tylko kupuja co jest modne, albo to co ktos inny ma;/ nie ma nic zlego w kierowaniu sie moda (czasami sama tak robie-jesli sie cos mi podoba:)) ale moim zdaniem slepe podazanie za moda, kupywanie czegos co jest modne nawet jesli zle w tym wygladamy jest jak dla mnie glupie;/ a potem ponad polowa lasek wyglada niemal tak samo;/ ale to jest tylko moje skromne zdanie heh :mrgreen:

Kola 
Użytkowniczka

Wysłany: 2008-07-16, 01:19 

Jesli chodzi o włosy to uważam,że nie powinno sie kierowac moda tylko tym w czym jest nam najlepiej. Mi najlepiej w pocieniowanych włosach do ramion w kolorze jasno brazowym i tego sie trzymam;)

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-07-16, 09:25 

Pewnie, że tak Kola :mrgreen: niektórzy ludzie robią sobie taką fryzurę na jaka jest własnie moda, a potem wygladaja w niej jak...-nie koncze :lol:

kubeczek

Wysłany: 2008-08-08, 17:15 

Zgadzam się z Wami. Ja kiedys wycinalam z gazet fryzury i dopasowywałam do swoich zdjec zeby zobaczyc jak bede wygladała. Teraz korzystam z dostepnych w necie specjalnych programów ( http://www.colgate-palmol...molive_fryzjer/ )i np. wiem, że w granatowej czerni, ktora kiedys planowałam sobie zrobic wygladałabym jak smierc.... 8-)

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-08-08, 19:47 

Ooo musze spróbować :mrgreen: ciekawe w czym mi będzie najlepiej:)

Odpowiedz do tematu