Ja od mojego dostaje co miesiac jakis kosmetyk :D
Na gwiazdke dostalam ostatnio opiekacz do kanapek, na urodziny ksiazke wszystkie prezenty jakie dostalam byly trafione, bo sama je sobie wybieralam.
A co do pytania to może odpowiem jakie rzeczy m.in dostałam i to były trafione prezenty. A więc mój luby przez pewien czas kupował mi cały czas biżuterię i byłam zadowolona ;) Z bielizny też, hmm.... misia mam dużego i z nim śpię co noc i się śmieję, że jak go nie ma koło mnie to mam bezsenne noce ;) Mp3 też mi do dziś służy. Z kosmetyków nie dostałam nigdy nic, bo wie, że ja sama sobie kupuje, a on może po prostu nie trafić w gust :) Lista prezentów jest jeszcze długa jakie dostałam- podałam kilka przykładów.
Poza tym trudno odpowiedzieć na pytanie co chciałybyśmy dostać. Nie liczy tu się ile warty jest dany prezent, lecz liczy się tu gest :)) Czasem facet może kupić coś co na się nie podoba i wtedy jedna z nas od razu powie, że jej to nie odpowiada, a inna zrobi dobrą minę do złej gry ;p
No bo tak... "mój" robi podchody i chyba przez swoją siostrę pyta mnie czy romantyczny prezent w postaci kalendarza wypełnionego naszymi wspólnymi zdjęciami będzie mi się podobać... a ja sama nie wiem co na to powiedzieć. Chciałybyście dostać coś takiego?
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2292 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-07-26, 17:29
Bardzo ciekawy i oryginalny pomysł na prezent Byłabym bardzo zadowolona, bo to świadczyłoby o tym, że w każdej chwili chce, abyś wszystko planowała z myślą o nim
No bo tak... "mój" robi podchody i chyba przez swoją siostrę pyta mnie czy romantyczny prezent w postaci kalendarza wypełnionego naszymi wspólnymi zdjęciami będzie mi się podobać... a ja sama nie wiem co na to powiedzieć. Chciałybyście dostać coś takiego?
Kalendarz? hmm... fajny prezent i te wasze zdjęcia. Czemu nie?
Ja kiedyś "mojemu" kupiłam podkładkę pod myszkę z naszym zdjęciem :)
Mój mężczyzna zasypuje mnie kwiatami bez okazji i uwielbiam takie prezenty. Dlaczego? Bo kwiatów sobie sama nie kupie. Kosmetyki, ciuchy czy coś w tym stylu wole wybrac sama. Ucieszyla by mnie jeszcze bizuteria - zwlaszcza pewien jej rodzaj ;)... Naprawde to kazdy prezent mnie ucieszy, byle byl dany od serca.
Chyba nawet w Rossmanie można kalendarze zamawiać
Miałam praktyki w zakładzie fotograficznym i 1 stronicowy kalendarz kosztowal u nas 8zł, a taki gdzie każdy miesiąc na innej kartce chyba 70zł.
Nie ważne ile zapłaci, ważne że się stara i że chce Ci zrobić prezent
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum