Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: ciuszki, jakich, kosmetyki, lubicie

ciuszki i kosmetyki jakich lubicie?
Autor Wiadomość
zuzza89 
Początkująca

Wysłany: 2008-10-17, 23:46 

Ja najczęściej kupuję w reserved oraz w orsay. Choć ostatnio właśnie w lumpeksach znajduję najwięcej orginalnych i ciekawych rzeczy.

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2008-11-16, 19:29 

ja na ciuchach nie umiem kupować, chyba że z Duśką, bo ona pruje nie patrząc na tłok (a ja za nią) i przegląda każdy ciuch megaszybkim ruchem oka, wybierając dla mnie i dla siebie :-) ale też niespecjalnie lubię się tam ubierać, choć mojej sukienuni z Atmosphere, którą Domcia dla mnie wylookała nie zamieniłabym na nic innego :-)

ubieram się w reserved i house (najchętniej w Factory, bo nie mam kasy, żeby kupować bluzeczki za 60 pln) no i okazyjnie w jakichś innych sklepach typu bershka, diverse, pimkie, orsay, troll, cubus albo KDT ;-)

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2008-11-16, 20:00 

też lubię Orsay, i jeszcze New yorker, chociaż jest tam troche ubran dla nastolatek ale dla nmie czasami też się coś znajdzie. jakaś bluzka albo spodnie

lubię też house, a w H&M mają fajne biustonosze
i nie po 200 zl :roll:

szylwia 
Użytkowniczka

Wysłany: 2009-02-26, 13:33 

ja lubię Zare, H&M, Reserved, Bershke, Pull and Bear, Tally Weijl - szczególnie spodnie i t-shirty :-)
bielizna Intimissimi i H&M :)

nocandygirl 
Powieściopisarka

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2009-02-26, 13:47 

ja na Tally Weijl trochę się przejechałam, bo kupiłam spodnie za 90 zł (jak dla mnie to dość dużo, zazwyczaj kupuję za 60-80), i nie dość że się masakrycznie rozciągnęły (były xs a teraz będą m :-/ ) to jeszcze w miejscu 'przetarć' mam ogromne dziury :-/ a i z bluzką tak samo miałam, tzn. rozciągnęła się baaardzo :roll:

Pankinka 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-02-27, 00:02 

Ciuchy: orsay, bershka, stradivarius, h&m, c&a, pull and bear i new yorker (nieraz są tam takie posezonowe obniżki że nakupiłam tam sobie spudniczke za 3,95 i pełno bluzek w tej cenie :mrgreen: )
Kosmetyki: loreal, oriflame, nivea, vipera (ostatnio kupiłam tam sobie genialny różowy lakier do paznikci i błyszczyk - uwielbiam!), rimmel

Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2010-04-17, 01:37 

A ja lubię lumpeksy:) u mnie są 2 lumpeksy w których zawsze są ciuchy ładne i modne, zawsze jak przechodzę, to coś sobie wybiorę:) ale to prawda że w większości lumpeksów są same ścierki :-/
kosmetyki do ciała z Ziaji a z kolorówki różnie, ostatnio zauważyłam że mam coraz więcej kolorówki Avonu i jestem z nich zadowolona, chyba poprawiła im się jakość.

nbaranska

Wysłany: 2010-11-05, 14:57 

Jeśli chodzi o ciuchy to głównie h&m, zara, czasem reserved, bershka albo orsay :) Dodatki takie jak torebka i buty to również szukam w wyżej wymienionych sklepach :) Ostatnio natomiast mam szał na rajstopy - gładkie, wzorzyste, ażurkowe, wszystkie! Jestem fanką rajstop Knittex, bo mają przeogromny wybór wzorów i kolorów, co sprawia że zanim się na coś zdecyduję to stoję godzinę i wybieram ;)

Odpowiedz do tematu