Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: blizny, ciete, przedramieniu

ciete blizny na przedramieniu
Autor Wiadomość
royal_beauty 
Początkująca

Wysłany: 2008-11-14, 20:18 ciete blizny na przedramieniu

hej
mam blizne na przedramieniu ktora ma juz okolo 6 lat. jest to przeciecie zyletka. blizna jest cienka ale wyczuwalna pod palcem i rozni sie od skory bo jest bardzo jasna.

czy sa moze jakies masci lub cokolwiek innego oprocz laserowego usuwania ktore jest jednak drogie..

Darish:)

Wysłany: 2008-11-14, 20:47 

Są maści w aptece specjalnie na blizny, musisz iść i dowiedzieć się o nazwę.

qwerty 
Miłośniczka forum
Practice Makes Perfect

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2008-11-14, 23:20 

szczerze powiedziawszy to nie wiem czy jest cos w aptece (masci np.) ktore by mialy usunac taka dosyc stara blizne... bo 6 lat to jest troche... blizne mozna splycac zaraz jak sie tworzy... albo w trakcie gojenia...

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2008-11-15, 12:38 

Maści na bliznę używa się zaraz po wytworzeniu blizny teraz już może być za późno.

daisy.haw 
Początkująca
konsultantka FM Group

Wysłany: 2009-04-28, 09:21 o żesz!!!

je też mam ten sam problem, stare blizny, nie miła pamiątka, troche szukałam w necie, i co prawda są maści usuwające takie stare blizny, lecz są w szokujących cenach po kilkaset zł za 15 ml. obłed tym bardziej że karzą to stosować dwa razy dziennie. podobno również efekt może być nie do końca zadowalający gdyż raczej one nie znikną całkowicie. również nie wiem co robić, na tą chwile ogarnia mnie wstyd wychodząc latem, w krótkim rękawku, co robić??

kliknij tu:

http://bitmails.info/page...?refid=daisyhaw

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2009-04-28, 09:28 

No - scar, krem około 45 - 50 zł... Ja polecam... Jednak nie wiem jak się sprawdzi w Twoim przypadku.

siweksik28 
Użytkowniczka

Wysłany: 2009-07-16, 12:53 Re: o żesz!!!

daisy.haw napisał/a:
je też mam ten sam problem, stare blizny, nie miła pamiątka, troche szukałam w necie, i co prawda są maści usuwające takie stare blizny, lecz są w szokujących cenach po kilkaset zł za 15 ml. obłed tym bardziej że karzą to stosować dwa razy dziennie. podobno również efekt może być nie do końca zadowalający gdyż raczej one nie znikną całkowicie. również nie wiem co robić, na tą chwile ogarnia mnie wstyd wychodząc latem, w krótkim rękawku, co robić??

kliknij tu:

http://bitmails.info/page...?refid=daisyhaw

ja też mam taka pamiątkę- medal za głupotę się należy ale kiedyś człowiek o tym nie myślał, teraz pracuję jako kosmetyczka i głupio mi przed klientkami- pani magister a ręka jak żulica spod non stopu :-( w centrum gdzie usuwam owłosienie mają nowy sprzęt- pixel, chciałam zająć się ręką ale jest opalona i na razie nie ma mowy więc postanowiłam spróbować z rozstępami na piersiach - po ,,strzale", który o dziwo był bezbolesny zostało mi na skórze dużo maleńkich kropeczek-dziureczek, jeden dzień podpiekało teraz regenerują się i jest dobrze z ręka też na pewno pójdę! zainteresowanych odsyłam do stronki- ctl.wroc.pl

Odpowiedz do tematu