Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: bym, chciala, jak, miez, scarlet, twarz

Chciała bym mieź twarz jak Scarlet:)
Autor Wiadomość
Wanda80 
Coś już napisała

Wysłany: 2008-04-16, 13:22 Chciała bym mieź twarz jak Scarlet:)

Byłam w zeszłym tygodniu w kinie i widziałam zapowiedź nowego serialu Scacrlet. I ta dziewczyna która tam gra ma tak śliczną twarz że aż mnie coś tknęło. Chciała bym wyglądać tak jak ona :->

Darish:)

Wysłany: 2008-04-16, 16:49 

hehe malo prawdopodobne;p ona ma tyle make up i jest pewnie tak poprawiona, ze nie ma takiej drugiej istoty na ziemi;p oczywiscie naturalnej ;)

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2008-04-17, 14:19 

Jak ja nie mogę jak ludzie się zachwycają "pannami" z gazet, tv. Przecież one są całe zretuszowane przerobione a w rzeczywistości wyglądają gorzej niż my. Wanda80 w poście czy reklamy kłamią jest umieszczony taki filmik oglądnij go sobie i moze wtedy coś zrozumiesz. Zgadzam się są też osoby piękne na tym świecie i nic do nich nie mam ale przez te wszystkie gazety coraz więcej osób ma kompleksy... bo ta jest ładna, opalona, ma gładką cerę a ja nie!? "Są ludzie brzydcy albo z makijażem"

Wysłany: 2008-04-17, 14:22 

wlasnie, popieram Agnieszke:)
wszyscy ktorzy sa ludzmi medialnymi nie moga pozwolic sobie na widoczne zmarszczki czy cienie pod oczami.. juz nie mowie o potarganej fryzurze ;) mamy tez temat "gwiazdy bez makijazu" i jest tam galeria takich ekranowych slicznotek a na zywo masakra:P

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2008-04-17, 14:33 

A więc każdy ma jakieś wady i musi je zaakceptować i nie myślmy sobie że jesteśmy brzydkie. Trochę "sztuczek makijażowych" odpowiednia pielęgnacja ciała, dieta i jesteśmy piękne.
Przecież w tv czy gazecie nie pokażą "pięknej pani X" bez makijażu.
Sama mam róźne programy gdzie mogę tak obrobić swoje zdjecie że będę nie do poznania i tak samo jest z gwiazdami. Dlaczego w reklamach nigdy nikt nie ma pryszcza? Skóra ma zawsze jednolity kolor bez przebarwień...

Wysłany: 2008-04-17, 14:35 

aagnieszkaa1 napisał/a:
Dlaczego w reklamach nigdy nikt nie ma pryszcza? Skóra ma zawsze jednolity kolor bez przebarwień...

bo graficy maja Photoshopa :D

Pankinka 
Coś już napisała

Wysłany: 2008-04-17, 14:39 

Widziałyście może ten filmik..? http://pl.youtube.com/watch?v=4vFvLhNWfZU
to powinno wszystko wyjaśnić...:)

Wysłany: 2008-04-17, 14:45 

hehe wlasnie ten filmik mamy w jednym z postow "czy rekalmy klamia?" czy jakos tak :)
ten filmik tez chyba pokaze na prezentacji maturalnej;p

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2008-04-17, 14:48 

http://pl.youtube.com/wat...feature=related

http://pl.youtube.com/watch?v=C1wX0b3X3RQ&NR=1

http://pl.youtube.com/wat...feature=related

to też;p

Wysłany: 2008-04-17, 15:00 

no to Wanda teraz sobie poczytaj, poogladaj i ciesz sie z tego jestes naturalnie:)

Wanda80 
Coś już napisała

Wysłany: 2008-04-17, 21:20 

No ale np. tuatj są np. sceny jak Scarlet jest prawie bez makijażu i w dalszym ciągu wygląda ślicznie. To chodzi też o rysy twarzy i o śliczne oczy :mrgreen:

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-07-11, 18:09 

Każdy jest piękny na swój sposób :mrgreen: w sumie to nawet z brzydkiej dziewczyny mozna zrobic super laske jesli pracuje nad nia pelno stylistów, wizażystów itp tak jest własnie z tymi gwiazdami filmowymi gdy sie pokazą bez makijazu...szok...nie do poznania i okazuje sie ze wcale nie sa takie piekne na jakie wygladaja :mrgreen: liczy sie naturalnosc i piekno wewnetrzne ( chociaz wszyscy wiemy ze nie zawsze tak jest niestety :-> ) Rysów twarzy sobie nie zmienimy i lepiej pogodzic sie z tym co mamy :lol:

kubeczek

Wysłany: 2008-08-18, 05:56 

No przykre to troche co sie dzieje w tv i prasie, wszedzie poprawione na maska dziewczyny wygladajace jak lalki. Ja rozumiem delikatnie poprawic, ale czasem robia z nich po prostu zupełnie innych ludzi

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2008-08-21, 10:35 

Heh... Też kiedyś oglądałam taki film, gdzie wszyscy pracowali nad jedną babką... Odpowiednie światła, ciągłe korekty... A na końcu laska nie do poznania... Tam mają takie kosmetyki, takie światła, takie programy komputerowe, że nam się nawet to w głowie nie mieści... A potem szukamy swoich autorytetów i wzdychamy "ach... jak ja bym chciała tak wyglądać"... Ja bym nie chciała! Bo nikt idealny nie jest... Trzeba się cieszyć tym, co się ma... A gdyby każda z nas nałożyła tyle GIPSU na siebie, tyle KOLOROWYCH BAJERÓW to łoooo... byłybyśmy piękniejsze niż te wszystkie modeleczki i aktoreczki :P Przykre, ale prawdziwe :P A tu podsyłam polską seksbombę, widzimy tutaj, jakim skarbem są wizażyści :D http://pu.i.wp.pl/?k=Mzg0...z_makijazu_.jpg

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-08-21, 11:28 

Heh;P widziałam już to zdjęcie :mrgreen: ....nie do poznania normalnie, ale tak to jest duzo tapety i wydaje nam sie ze te wszystkie modelki to nie wiadomo jakie pieknosci:/

Odpowiedz do tematu