aga, ja bym wybrała 2 = są super, trochę klasyki i coś nietuzinkowego, a do tego nie zaważą na sukni srebrnymi dodatkami
poszukuję sweterka z wełenki jako narzutki, z krótkim rękawem i nie całkowicie dopasowanego. może być długi, do pasa albo pod biust. może być przez głowę albo zapinany. może mieć kaptur ale nie musi. ważne, żeby był ciekawy wzór w splocie i najlepiej w kolorze karmelowym albo ciemnożółtym ciepłym. wie ktoś, gdzie
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Wybrałam 2 :) Ale przyszedł mi nr 37 zamiast 38 ! eh.... i nie zdążę ich wymienić bo facet co mi je wysłał jest na urlopie do 3 sierpnia........ Siostra w nich chodzi po domu i już mi je trochę rozciągła......
dziewczyny, poszukuję pasty z czarnych trufli. kiedy miałam ochotę na taką pastę udawałam się do LaStelli w Wwie i jadłam pyszne polędwiczki pod taką pastą, zapieczone parmezanem. niestety, wycofali to z karty dań ( ) i teraz szukam na własną rękę. czy któraś z Was wie, w jakim sklepie kupić takie cudo
Krem ciągnący się (coś w stylu masy bezowej), masa obita opłatkami z pięciu stron (opłatkami kościelnymi), strona wierzchnia wyłożona orzechami (nie pamiętam jakimi). Konsumowałem kilka lat temu w Polsce i raz na Krecie. Od trzech lat szukam i znaleźć nie mogę.
Tak samo batoniki Black Jack i fasolki Bertiego Bottsa :)
Gdzie przez Internet najlepiej wywołać zdjęcia? Allegro? Macie poleconego użytkownika? A może z jakiejś strony internetowej?
U fotografa wychodzi 2 razy drożej niż np. na allegro... więc chce wywołać zdjęcia przez Internet :) Tylko boję się, że mogę być niezadowolona...
dziewczyny, szukam nowej lub używanej (ale w bdb stanie) torby Cropp z kolekcji jesień 2009 oraz nowego lub używanego (ale w bdb stanie) portfela House. będę wdzięczna za info, naprawdę mi zależy, szczególnie na torbie - mam identyczne teraz, ale torba jest już w lekko opłakanym stanie. portfelik jeszcze robi, dlatego mniej mi zależy, ale za torbę dam się pokroić
P.S. przepraszam za złą jakość podglądu załączników, ale chwilowo w domu nie mam netu i piszę z pracy, a nie mam tu programu do obróbki image'ów...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum