Ja ostatnio dostałam za darmo bardzo fajne próbki. Przyszły do mnie kosmetyki Blue Lagoon. Było 13 sztuk. By otrzymać próbki wystarczy napisać maila do firmy Blue Lagoon. Adres mailowy jest podany na ich stronie :)
Ja jestem sceptycznie nastawiona do tego typu stron. Swego czasu dałam się nabrać na te cudowne oferty i porozsyłałam swoje dane do kilkudziesięciu firm by dostać darmowe próbki. Próbki przyszły może z jednej firmy, za to spamem na poczcie jestem prześladowana do dziś. Tak więc nie polecam, chociaż może będziecie miały więcej szczęścia.
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Z takiego wysyłania maili za dużo się nie dostanie. Czasem na stronach firm kosmetycznych jest taki odnośnik "zamów próbkę", wtedy raczej wysyłają. Są też łatwe konkursy, programy lojalnościowe. Ja z takich opcji korzystam, ale nie wysyłam maili bo prawie nigdy nie wysyłają...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum