Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2305 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-05-28, 20:07
Dziewczynki, a jak to z Wami jest? Skoro już mamy ten parszywy cellulit to odsłaniacie nogi, ręce? Chodzi mi o krótkie spodenki, spódniczki, strój kąpielowy...
W zeszłe wakacje widziałam jedną dziewczynę, która miała zaawansowany cellulit i króciutkie spodenki ledwo zakrywające pupę...nie był to przyjemny widok
A Wy jak? Wstydzicie się pokazywać te zaatakowane miejsca?
Nie odmawiam sobie takich przyjemności jak wyjazd nad jezioro, bo wiesz każdy lubi się poopalać, popływać na świeżym powietrzu, wtedy rozbieram się i nie przejmuję się celulitem, bo nad jeziorem są różni ludzie, grubi, chudzi, a celulil to powszechny problem, wiele osób go ma, nawet szczupłe dziewczyny.
Jednak jeśli wiem że mam celulit, nie wychodzę na miasto w krótkich szortach.
duuużo ćwiczeń na nogi i będą efekty. moja koleżanka, która tańczy, nie miała w ogóle cellulitu. trzeba się ruszać i tyle, można wspomagać to kosmetykami albo właśnie tymi domowymi mieszankami, np. kawa ze śmietaną, czytałam o tym nie raz, że systematycznie używana działa
ja co wieczór robię klasyczny rowerek, przed snem i nie mam problemu celluitowego, do tego używam czarnej serii rebuild ziai
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
to fakt, również zwróciłam na to uwagę. ja te 10 lat temu takiego problemu nie miałam, możliwe, że nawet nie wiedziałam o istnieniu cellulitu. obecnie, tak jak pisałam wyżej, kosmetyki i gimnastyka efekt: gładkie nóżki
Kosmetyki mogą jedynie wspomóc walkę z cellulitem, jednak jest bardzo ważna dieta oraz dużo dużo ruchu i ćwiczeń.
Samym kosmetykiem nie pozbędziemy się tej okropnej przypadłości.
Z kosmetyków mogę polecić olejek cytrusowy z nagietkiem do masażu firmy Tautropfen.
Olejek czyni wszystko, co jest możliwe w zapobieganiu negatywnym zmianom skóry takim, jak cellulit, osłabienie tkanki łącznej i spowodowane ciążą rozstępy. Olejek ożywia skórę, aktywizuje ją i wzmacnia. Tym samym podnosi jędrność skóry. Pomaga również wiązać wilgoć w skórze - cellulit ulega znacznemu złagodzeniu, a tkanka łączna nabiera sprężystości.
Pozdrawiam serdecznie
_________________ Kosmetyki Natury - najlepszy sklep z kosmetykami naturalnymi
www.kosmetyki-natury.eu
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum