Ja tez jestem szczupłą osobą, a problem cellulitu mnie nęka od czasu urodzenia dziecka 10 lat temu, walczę świczeniami i muszę przyznać że to daje najlepsze efekty. Jednak mam boczki na udach które nie chciały zniknąć ani się wypocić przy moich wysiłkach

Poszłam 3 lata temu na lipolizę i nic, tylko spuchłam i po zejściu opuchlizny zero efektów, teraz miesiąc temu poszłam na RF do Botrix (jestem ze szczecina, gdzie jest w innych miastach nie pomogę, ale słyszałam że się tego trochę porobiło w gabinetach) Ten zabieg choć obejmuje tylko moje boczki i tył nóg u góry pod pupą, dał na prawdę efekty, skóra jest napięta, aż śmiesznie się świeci, a tłuszczyk poszedł w siną dal, zaznaczam że miałam problem miejscowy a ogólnie jestem szczupła, polecam dla pań które chcą miejscowo się pozbyć tłuszczyku i zwisów :) a nie całe się odchudzić. Dla mnie RF jest rozwiązaniem bo te kochane bryczesy się wchłonęły. Prawda jednak że przy tym chodzę raz w tygodniu na basen, ale to jak na początku napisałam: dziewczyny ruch przede wszystkim