Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: cellulit, cos, koncu, problem, skutecznego, ten

Cellulit - w końcu coś skutecznego na ten problem!!!
Autor Wiadomość
fanaberia80 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-09-22, 14:52 

hej, ja także używałam rękawicy Kessa, jest boska. stosuje sie ja równolegle z czarnym mydłem savon noir. poza tym jest to świetny poeeling dla ciała, usuwa martwy naskórek dzięki czemu lepiej przygotowuje na użycie wszelkich kremów i żelów na cellulit :) oprócz tego sa zajęcia sportowe w fitness klubach które nazywają się np cellu stop albo można sobie poczytać w internecie o konkretnych ćwiczeniach na cellulit i robic je w domu. w końcu z tym można życ, ale po co, skoro mozna pięknie wyglądac :)

klemensa 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-09-27, 11:48 

fanaberia, a czy jest jakaś różnicą między używaniem tej rękawicy a gąbki do masażu. Bo ja mam taką zwykłą gąbkę z rossmanna i zastanawiam się czy rękawica kessa ma jakieś inne działanie?

fanaberia80 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-09-28, 11:38 

klemensa, bez porównania zwykła gabka z rossmana a rękawica kessa :P przede wszystkim rękawica Kessa głeboko oczyszcza skórę, myslę że zwykła gąbka owszem usuwa martwy naskórek, ale jest to działanie powierzchowne. poza tym szybko zauważyłam, że moja skóra nabrała zdrowego koloru, stała się dotleniona. przy uzyciu tej rękawicy i i czarnego mydła lub glinki można wyleczyc nawet trądzik! świetnie usuwa zaskórniki, zwalcza cellulit, ma działanie tak wszechstronne że aż szok :)

panna migotka 
Początkująca

Wysłany: 2011-10-06, 09:36 

Ja tez jestem szczupłą osobą, a problem cellulitu mnie nęka od czasu urodzenia dziecka 10 lat temu, walczę świczeniami i muszę przyznać że to daje najlepsze efekty. Jednak mam boczki na udach które nie chciały zniknąć ani się wypocić przy moich wysiłkach :-) Poszłam 3 lata temu na lipolizę i nic, tylko spuchłam i po zejściu opuchlizny zero efektów, teraz miesiąc temu poszłam na RF do Botrix (jestem ze szczecina, gdzie jest w innych miastach nie pomogę, ale słyszałam że się tego trochę porobiło w gabinetach) Ten zabieg choć obejmuje tylko moje boczki i tył nóg u góry pod pupą, dał na prawdę efekty, skóra jest napięta, aż śmiesznie się świeci, a tłuszczyk poszedł w siną dal, zaznaczam że miałam problem miejscowy a ogólnie jestem szczupła, polecam dla pań które chcą miejscowo się pozbyć tłuszczyku i zwisów :) a nie całe się odchudzić. Dla mnie RF jest rozwiązaniem bo te kochane bryczesy się wchłonęły. Prawda jednak że przy tym chodzę raz w tygodniu na basen, ale to jak na początku napisałam: dziewczyny ruch przede wszystkim ;-)

pusiala 
Użytkowniczka

Wysłany: 2012-03-23, 22:52 

Mnie niestety nie stać na zabiegi w salonach kosmetycznych. Swój cellulit zaczęłam zwalczać dietą, rowerkiem, balsamami i ostatnio kupiłam kapsułki CelluOFF. Pomagają pozbyć się cellulitu od wewnątrz i przy okazji redukują tkankę tłuszczową. Spore efekty zauważyłam już w drugim miesiącu stosowania kapsułek. Nierówności na udach znacznie się wygładziły.

kolaba 
Coś już napisała

Wysłany: 2012-05-05, 14:47 

Wygrałam celluoff na ich konkursie internetowym. W połowie kwietnia zaczęłam brać. Zobaczymy czy zadziała:) Czy będą widoczne efekty:).

Odpowiedz do tematu