A ja mam śniegowce i jest mi ciepło i nóżka nie marznie pati, nie są białe
_________________ Czasem pakujemy stare rzeczy i chowamy je na strychu, nigdy nie zamierzając ich wyjmować, ale nie potrafimy się ich pozbyć - pewnie tak samo jak marzeń...
kasiasowa Coś już napisała
Wysłany: 2009-02-24, 12:20
Darish:) napisał/a:
ja na sliskich chodnikach wlasnie sie obcasem wpijam:D i sie nie wywalam :)
To widzę Darish, że mamy całkiem inny styl chodzenia. W takim razie ja łamaga jestem Szpilki tylko latem.
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 28 Sie 2008 Posty: 759 Skąd: racek ^^
Wysłany: 2009-02-24, 17:46
to było oczywiste. NIGDY więcej butów na zime z Deichmana. Po nawet nie 3 miesiącach chodzenia się rozkleiły, i podczas wczorajszej ciapy miałam takie ładne chlap chlap w butach.
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 28 Sie 2008 Posty: 759 Skąd: racek ^^
Wysłany: 2009-02-25, 15:27
noo kiedyś miałam japonki po 2dniach się rozwaliły
kasiasowa Coś już napisała
Wysłany: 2009-03-26, 13:16
Na japonkach ze sklepu jeszcze się nie rozczarowałam. Ale na tych z gazety tak , ale czego tu się spodziewać. Miały być po domu
_________________ Kasia S.
Andzik Stała bywalczyni
Wysłany: 2010-03-14, 20:01
Co prawda zima już na wykończeniu, ale z doświadczenia wiem, że najlepsze buty znajduje się właśnie po sezonie. Ja tak miałam w tamtym roku, prawie przez całą zimę szukałam jakiś trepów odpowiednich na co dzień, aż dopiero w lutym znalazłam. Kupiłam sobie na bates.pl takie buciki taktyczne - do spodni fajnie wyglądają, a jak jadę w góry, to też nawet cieplejszą porą można je założyć. Tak że warto się teraz rozglądnąć, można coś fajnego wynaleźć.
Nie daleko mnie jest Unibut, który tworzy buty na wymiar - to dla posiadających niewymiarową stopę. Poza tym, w tym roku udało się kupić dwie pary obuwia na wyprzedaży
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum