Andzik Stała bywalczyni
Wysłany: 2010-06-24, 14:01
Do biura najlepsze są buty w klasycznych kolorach, najlepiej na szpilce, bo w takich butach kobieta prezentuje się jednak dostojnie i elegancko. Najlepiej wybrać czarne, ale myślę, że na lekka ekstrawagancję tez można sobie pozwolić i założyć np szpilki w czerwonym kolorze.
Do biura najlepiej jest mieć buciki na delikatnym obcasie, eleganckie i markowe, chyba, że masz fajny tani sklepik, gdzie kupisz coś w tym stylu. W Twoim poście nie ma żadnego zdjęcia, ani linka, więc dodaj raz jeszcze.
Ja też nie widzę zdjęcia... albo mi się nie wyświetla... Nie wiem. W każdym razie wszytsko zależy czy w parcy obowiązuje dress code. Jęsli tak to buciki do boiura powinny być w ciemnym kolorze, z zakrytmi palcami na na obcasie albo szpilce... poza tym powinny być wygodne, bo w końcu spędzasz w nich jakieś 8 godzin.
Deja-Art Coś już napisała
Wysłany: 2011-03-24, 11:33
Zgadzam się z powyższa opinią,pomijając to że zdjęcie też mi się nie wyświetla. Tak czy inaczej do biura jak najbardziej pasują buty na obcasie w czarnym kolorze. To mój typ
astarte Użytkowniczka
Wysłany: 2011-09-05, 16:17
Na pewno buty do pracy nie powinny być na za wysokim obcasie. Czy to obowiązuje dress code czy nie. Wydaje mi się, że po ośmiu godzinach w szpilkach nogi są bardzo zmęczone, także jednak lepiej wybierać wygodniejsze obuwie.
kamil_lk Początkująca
Wysłany: 2011-09-05, 23:04
Czarne na obcasie :P
Karoli24 Początkująca
Wysłany: 2011-09-12, 11:57
Jak dla mnie są OK:)
E-lejdis Użytkowniczka
Wysłany: 2011-11-08, 13:03
Ważne aby były wygodne i potem nie powstawały odciski na stopie. Tyle liczy się podczas wyboru.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum