Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: brwii

Brwii
Autor Wiadomość
kamilo216 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-01-18, 13:40 

Dzieki wielki .. od jutra zaczynam kurację :D

nocandygirl 
Powieściopisarka

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2009-01-19, 16:45 

daj znać, jak efekty :-D

kamilo216 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-06-15, 17:52 

Witam ponownie forumowiczki .Stosuje olejek rycynowy tak jak mi poleciłyście ale z żalem muszę powiedzieć ze nie przyniósł on jakichkolwiek efektów :( to pewnie przez to ze stosując go na noc zmywał się z brwi bo strasznie się kręcę w nocy i nie śpię spokojnie ... próbowałem spania na plecach ale tez nic nie pomagało a tylko wstawałem niewyspany :/ nie znacie jakiś innych sposobów żeby brwi stały sie gęstsze i najlepiej żeby nie trzeba było stosować tego na noc ?

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2009-06-15, 18:10 

makijaż permanentny ( na brwi oczywiście bo wiem że jesteś facetem) :lol:
za jego pomocą mozna je nawet zrekonstruować.
wiem o metodzie wyglądającej jak naturalne włoski, jak jesteś zainteresowany to napiszę więcej.

kamilo216 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-06-15, 18:15 

czytałem o tym makijaż permanentny i to reczej odpada ... napisz mi o tej metodzie na kamilo216@o2.pl
a jeszcze co do tego olejku możne go zle stosowałem ?? robiłem tak ze na noc nakładłem go wyczyszczona szczoteczka od tuszu na brwi. możne trzeba było go wsmarowywać jakoś ?
Ostatnio zmieniony przez kamilo216 2009-06-15, 18:24, w całości zmieniany 1 raz  

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2009-06-15, 18:24 

meil wysłany

kamilo216 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-06-15, 18:29 

a możesz mi powiedzieć gdziem można zrobić makijaż permanentny ? bo z tego co tu czytam po innych forach to jedyna opcja ... na czym on wogule polega ?
jednak zanim pójdę spróbuje Jeszce z http://www.papilot.pl/uro...mmentall/1.html i jeszce jedno przecztałem na innym forum o sposobie nakładania tego olejku i ja chyba zle stosowałem go bo tylko zmoczyłem w nim szczoteczkę i na brwi i spać a tu przeczytałem :
Cytat
"tak , około 3 miesiące potrzebują brwi zeby odrosnąć, mozesz traktować je rycynowym olejkiem jak dziewnyny prawią. mama ma pewnie stary tusz do rzęs, umyj szczoteczkę i do noc zamaczaj w olejku ją. ważna wbrew pozorom jest technika, bpo musisz je wzmocnić . nałóż delikatnie od nosa w kierunku skroni i szczotkuj tak kilka razy delkikatnie"

Odpowiedz do tematu