Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: bransoletka

bransoletka
Autor Wiadomość

kinia347

Wysłany: 2010-07-04, 11:02 bransoletka

oglądając telewizje zauważyłam że wiele prezenterek,aktorek,piosenkarek ma na ręce bransoletke ze skóry a do niej poprzyczepiane różnego koloru zawieszki,poszperałam po internecie i okazało się że te bransoletki ole lynggaard to największy hit sezonu czy ktoś z was ma taka piękną ozdobe na ręce bo powiem że wygląda to rewelacyjnie.

UlaPlus 
Gaduła ;)

Wysłany: 2010-07-08, 16:31 

A jakoś nie zwróciłam uwagi :))

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2010-07-08, 19:56 

Nie mam, w każdym razie hitem też są "CHARMSY", zawieszki zaczepiane na bransoletkę. Mają niestety swoją cenę. Podoba mi się to, jednak taka bransoletka wyniosłaby ok. 500zł <LOL>, jeśli chciałybyśmy, by efekt był zadowalający. Niestety.

linet 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-08-12, 14:19 

A ja myślałam,że pandora jest teraz najpopularniejszą bransoletką:) Mi w każdym razie bardzo się podoba ale te wszystkie "zawieszki" są moim zdaniem dobre dla nastolatek. Nigdy nie byłam fanką bransoletek ale akurat pandorę chciałabym mieć;)

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2010-08-13, 14:31 

A mi najbardziej podoba się u dziewczyny skromna srebrna/złota bransoletka swobodnie opadająca na nadgarstek :-D Zawsze dodaje szyku i elegancji ;-)

milenka 
Gaduła ;)

Wysłany: 2010-10-05, 16:22 

Ja tez preferuję skromne srebrne, są takie eleganckie

Deja-Art 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-03-10, 16:31 

A ja lubie tradycyjne bransolety,chociaż wszystko jest kwestią gustu. Nie lubię kiedy ktoś przesadza i nie umie dopasować biżuterii do swojego ubioru.

andrewix 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-07-31, 19:43 

mi się podoba pandora

karmelowa 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-08-08, 11:38 

a ja widziałam takie bransoletki i w yes i apartcie i tez można tam sobie jakieś tam zawieszki poprzyczepiać ale mnie sie bardziej podobają beadsy, jest więcej możliwości zawieszek

kalina 
Gaduła ;)

Wysłany: 2011-08-22, 10:39 

Na mnie nie robią szału te bransoletki, takie dziecięce mi się wydają, a nie kobiece...

deelajta 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-10-16, 13:28 

Szału nie robią trwałe tez nie są. :-/

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2011-10-16, 21:50 

Hmm... Ja mam i nie narzekam na trwałość. Moje charmsy są w porządku, nic się z nimi nie dzieje. No... Może jedna cyrkonia mi wypadła przy "buciku", ale przy codziennym użytkowaniu, nie sposób czegoś nie uszkodzić :).

Igniss 
Coś już napisała
Igniss

Wysłany: 2011-10-31, 14:14 

Dziewczyny wrzućcie fotki tych bransoletek z telewizji! Jeżeli chodzi o charmsy to i młodsze i starsze kobietki znajdą coś dla siebie. Ceny są różne ale nie tylko Apart i Yes ma dobrej jakości charmsy w ofercie. Wystarczy trochę w necie poszperać. Ja mam i pandorę i bransoletkę z charmsami tylko ta z charmsami noszę w lecie bo jest bardziej kolorowa. Mojej 9 leniej córce też się podoba i powoli zbiera sobie swoje charmsiki :)

Odpowiedz do tematu