oglądając telewizje zauważyłam że wiele prezenterek,aktorek,piosenkarek ma na ręce bransoletke ze skóry a do niej poprzyczepiane różnego koloru zawieszki,poszperałam po internecie i okazało się że te bransoletki ole lynggaard to największy hit sezonu czy ktoś z was ma taka piękną ozdobe na ręce bo powiem że wygląda to rewelacyjnie.
Nie mam, w każdym razie hitem też są "CHARMSY", zawieszki zaczepiane na bransoletkę. Mają niestety swoją cenę. Podoba mi się to, jednak taka bransoletka wyniosłaby ok. 500zł <LOL>, jeśli chciałybyśmy, by efekt był zadowalający. Niestety.
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
linet Coś już napisała
Wysłany: 2010-08-12, 14:19
A ja myślałam,że pandora jest teraz najpopularniejszą bransoletką:) Mi w każdym razie bardzo się podoba ale te wszystkie "zawieszki" są moim zdaniem dobre dla nastolatek. Nigdy nie byłam fanką bransoletek ale akurat pandorę chciałabym mieć;)
karmelowa Użytkowniczka
Wysłany: 2011-08-08, 11:38
a ja widziałam takie bransoletki i w yes i apartcie i tez można tam sobie jakieś tam zawieszki poprzyczepiać ale mnie sie bardziej podobają beadsy, jest więcej możliwości zawieszek
Hmm... Ja mam i nie narzekam na trwałość. Moje charmsy są w porządku, nic się z nimi nie dzieje. No... Może jedna cyrkonia mi wypadła przy "buciku", ale przy codziennym użytkowaniu, nie sposób czegoś nie uszkodzić :).
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Dziewczyny wrzućcie fotki tych bransoletek z telewizji! Jeżeli chodzi o charmsy to i młodsze i starsze kobietki znajdą coś dla siebie. Ceny są różne ale nie tylko Apart i Yes ma dobrej jakości charmsy w ofercie. Wystarczy trochę w necie poszperać. Ja mam i pandorę i bransoletkę z charmsami tylko ta z charmsami noszę w lecie bo jest bardziej kolorowa. Mojej 9 leniej córce też się podoba i powoli zbiera sobie swoje charmsiki :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum