Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: blyszczyki

Błyszczyki
Autor Wiadomość
soffie 
Stała bywalczyni
soffie

Wysłany: 2009-12-02, 12:24 

Ja uwielbiam blyszczyki i mam ich mnostwo z roznych firm.Bardzo fajne blyszczyki ma deborah,lancome,pupa,maybelline,guarlain oraz karaja.Ale i tak kusze sie rowniez na inne firmy.Czym sie kieruje?Przede wszystkim nasyceniem koloru,trwaloscia,czy powieksza usta,czy ma drobinki rozswietlajace ale to zalezy jaki mi jest potrzebny bo lubie i takie bardzo kolorowe i taknie mocno blyszczace to zalezy od malijazu libie rowniez blyszczyki inglota.

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2009-12-02, 16:14 

Kupiłam dziś super pomadkę do ust, firma Vipera, ale śmiem twierdzić, że jest lepsza niż Maybelline, którą mam na półce, opakowanie wygląda tak:

Jednak kolor jest inny niż ten na załączonym obrazku, nie ma nigdzie photo z właściwym kolorem, mój numerek to 105-Romance (na stronie Vipery można obejrzeć)
Właściwości:
Nasycona intensywność koloru
Dobra trwałość na ustach
Aksamitny połysk
Nawilża, odżywia i uelastycznia naskórek
Wspomaga produkcję kolagenu
Opóźnia procesy starzenia skóry
Dodany filtr UV, chroni przed agresją mrozu i słońca

A wg mnie jest naprawdę super, kosztowała mnie chyba 5.55 zł toteż pomyślałam, że warto spróbować i nie żałuję :-)

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2009-12-02, 16:47 

Miałam kiedyś podkład tej firmy i był super. Muszę pobuszować w drogerii i spojrzeć okiem na produkty tej firmy, bo wydaje mi się, że warto.

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2009-12-02, 16:54 

Na pewno warto, ja własnie siedzę na ich stronie, czytam porady, oglądam produkty-super:)

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 10 razy
Wysłany: 2009-12-02, 20:47 

Polecam ten błyszczyk, naprawdę długo się utrzymuje :)

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2010-01-03, 02:21 

Anula napisał/a:
Polecam ten błyszczyk, naprawdę długo się utrzymuje :)

niestety jest go bardzo mało i faktycznie ta bezbarwna warstwa trochę się klei...

dziewczyna mojego brata powiedziała mi, że Vipera bardzo się poprawiła i nadal pozostała niedroga - muszę pobuszować u nich wśród pomadek i cieni do powiek, ostatnio kupiłam lakier do paznokci turkusowy (nadal szukam ładnego turkusowego lakietu MATOWEGO a nie połyskliwego, jeśli ktoś ma hinta gdzie taki znajdę to poproszę :!: ) i jestem zadowolona. a wela kupiła puder (nie wiem dokładnie jaki) i też jest z niego zadowolona, a zapłaciła niewiele :-)

Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2009-12-03, 01:22 

To jest maybelline, i tez polecam, chociaz bezbarwna warstwa bardzo sie lepi. Zamiast tego uzywam zwyklego bezbarwnego blyszczyka.

Blyszczyki Wibo kosztują ok 5 zl, mają witainę E i dobrze nawilzaja. Są gęste, półprzezroczyste, długo się utrzymują.

Jak ja bym chciala znac się na skladach kosmetyków....:(

Odpowiedz do tematu