Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: blyszczyki

Błyszczyki
Autor Wiadomość
suoneczko 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2008-09-17, 18:16 

Darish:) napisał/a:
to na allegro ;))

o jaaaaaaaaa,nie pomyślałam dzięki.Tylko chyba będę się bała,że ktoś używał,ale faktycznie jest jeszcze allegro jeśli chodzi o kosmetyki dzięki.

Darish:)

Wysłany: 2008-09-17, 19:08 

patrz czy jest napisane nowe czy uzywane ;) czasami faktycznie sprzedaja cale zestawy uzywane, takze przed kupnem czytaj uwaznie;)

suoneczko 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2008-09-17, 19:09 

No właśnie zobaczyłam teraz na allegro i znalazłam sklep,który sprzedaje wszystkie kolory.Normalnie będę Ciebie na rękach nosić:)
A jako moderator sprawdzasz się idealnie,nie żebym się podlizywała heheheheh

Darish:)

Wysłany: 2008-09-17, 19:24 

hehehe dziękuję :)

jeszcze mam szanse na awans zawodowy :D
ale kolor brązowy tego stanowiska mi się nie podoba ;)

Magiczna 
Początkująca

Wysłany: 2008-09-24, 00:16 

ja używam głównie naturalnych błyszczyków, najlepiej takich , które ładnie pachną i do tego dobrze smakują :mrgreen: polecam wibo, tanie a dobre :mrgreen:

betty_boop 
Coś już napisała

Wysłany: 2008-10-07, 16:18 

Powiększające usta!! Polecam IsaDory!! są rewelacyjne.

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2008-10-25, 17:37 

Na co dzień używam Bebe Classic - bo pięknie pachnie, a jeśli chcę delikatnego połysku to Nivea Pearl & Shine (kiedyś używałam Peach, którą "zjadałam" w tydzień, ale potem ją wycofali... :-? ). A jeśli coś "na przegryzkę" to polecam błyszczyk zapachowo-smakowy "Squeezy" Lip Smacker Strawberry (do kupienia za 7,90 w Superpharmie w Blue City - mój On bardzo lubi smakowe błyszczyki :-D )

Ostatnio z mojej ukochanej Maybelline kupiłam Superstay PowerGloss w kolorze Glass Rose i choć błyszczyk faktycznie jest "superstay" i "powerglossy", to jednak jego znikoma ilość zniechęca mnie do zakupu innych kolorów tej serii. Polecam jednakże szminkę Watershine, bo trzyma się naprawdę długo, a blask można szybko "poprawić" bezbarwnym błyszczykiem :-)

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2008-10-25, 18:21 

Cytat:
[quote="leelo"]Na co dzień używam Bebe Classic - bo pięknie pachnie, a jeśli chcę delikatnego połysku to Nivea Pearl & Shine (kiedyś używałam Peach, którą "zjadałam" w tydzień, ale potem ją wycofali... :-?

ja też lubię szmink iochronne nivea, a tą brzoskwiniową najbardziej, nic niew iem o tym żeby ją wycofali.
z błyszczyków to nie polecam wibo w tubce bo strasznie się lepi,
lubię błyszczyk inglot

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Wysłany: 2008-10-25, 20:36 

Kim napisał/a:
ja też lubię szmink iochronne nivea, a tą brzoskwiniową najbardziej, nic niew iem o tym żeby ją wycofali.

ja Nivea brzoskwiniową widziałam ostatni raz jakieś 6 lat temu :!: dali zamiast niej jakąś truskawkową, która masakrycznie barwiła usta :-/

Kim, a gdzie ty widziałaś brzoskwiniową Nivea :?:

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2008-10-25, 20:48 

teraz mam szminke heanu, nie patrzylam za nivea brzoskwiniową, widzialam ostatnio w rossmannie inne ale pomyslalam że tej akurat nie ma. z ciekawości sprawdze jak jeszcze będe w rossmannie albo innym sklepie.

na stronie nivea też nie widzę brzoskwiniowej

ale może jakaś inna firma robi brzoskwiniową pomadkę. ja uwielbiam wszystko co brzoskwiniowe :lol:

nocandygirl 
Powieściopisarka

Wysłany: 2009-01-26, 10:55 

słyszałyście coś o Błyszczyku Gosh on Stage?
Byłam ostatnio w drogerii i bardzo mi się spodobał, bo on jest taki pół transparentny, ale ładnie się mieni :-> nie tak tandetnie tylko ładnie :-P

chyba go kupię, choć cena jest dosyć dosyć (ok.26zł). Ale może rodziców naciągnę :-)

qwerty 
Miłośniczka forum
Practice Makes Perfect

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2009-01-26, 11:47 

fajnie moze wygladac ten kolor 106 albo 107... lubie jak usta sa wlasnie w takim odcieniu...

Mendi8282 
Coś już napisała
Sweet Dreamer

Wysłany: 2009-01-27, 08:22 

bierz go mam odcien 101 i fajnie sie blyszczy w sloncu na niebiesko ale inne tez fajne

nocandygirl 
Powieściopisarka

Wysłany: 2009-01-28, 20:58 

hehe kupiłam ;-) jest super! jezuniu świetnie nawilża usta :mrgreen: i bardzo wydajny jest, wystarczy nałożyć bardzo małą ilość (jak za dużo to nawet gorzej). super trwałość, nałożyłam go wieczorem ostatni raz koło 23 a jak się podczas spania obudziłam koło 3 to cały czas go na ustach czułam ;-) wybrałam kolorek 106, to ten na zdjęciu, w realu trochę się różni :-D fajny jest, może na urodziny sobie zażycze inny kolor xD

i nie wiem, co mi się ubzdurało, kosztował niecałe 20zł a nie 26 :mrgreen:

zapomniałam dodać że ślicznie pachnie i tak fajniutko chłodzi usta ;-) i na szczęście jest dość gęsty i bezsmakowy więc sie nie zjada ;-)

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Wysłany: 2009-01-31, 15:30 

o, ten gosh jest naprawdę fajny, świetnie wygląda na zdjątku zamieszczonym przez qwerty, ale to raczej nie jest faktyczny kolor, jakim się go zobaczy :-) ale naprawdę fajny, aż się za nim rozejrzę, jak będę na mieście :-D

Odpowiedz do tematu