No właśnie zobaczyłam teraz na allegro i znalazłam sklep,który sprzedaje wszystkie kolory.Normalnie będę Ciebie na rękach nosić:)
A jako moderator sprawdzasz się idealnie,nie żebym się podlizywała heheheheh
_________________ Dziś idę spać,pomyślę o tym jutro.
Na co dzień używam Bebe Classic - bo pięknie pachnie, a jeśli chcę delikatnego połysku to Nivea Pearl & Shine (kiedyś używałam Peach, którą "zjadałam" w tydzień, ale potem ją wycofali... ). A jeśli coś "na przegryzkę" to polecam błyszczyk zapachowo-smakowy "Squeezy" Lip Smacker Strawberry (do kupienia za 7,90 w Superpharmie w Blue City - mój On bardzo lubi smakowe błyszczyki )
Ostatnio z mojej ukochanej Maybelline kupiłam Superstay PowerGloss w kolorze Glass Rose i choć błyszczyk faktycznie jest "superstay" i "powerglossy", to jednak jego znikoma ilość zniechęca mnie do zakupu innych kolorów tej serii. Polecam jednakże szminkę Watershine, bo trzyma się naprawdę długo, a blask można szybko "poprawić" bezbarwnym błyszczykiem
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 1095 Skąd: Kraków
Wysłany: 2008-10-25, 18:21
Cytat:
[quote="leelo"]Na co dzień używam Bebe Classic - bo pięknie pachnie, a jeśli chcę delikatnego połysku to Nivea Pearl & Shine (kiedyś używałam Peach, którą "zjadałam" w tydzień, ale potem ją wycofali...
ja też lubię szmink iochronne nivea, a tą brzoskwiniową najbardziej, nic niew iem o tym żeby ją wycofali.
z błyszczyków to nie polecam wibo w tubce bo strasznie się lepi,
lubię błyszczyk inglot
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 1095 Skąd: Kraków
Wysłany: 2008-10-25, 20:48
teraz mam szminke heanu, nie patrzylam za nivea brzoskwiniową, widzialam ostatnio w rossmannie inne ale pomyslalam że tej akurat nie ma. z ciekawości sprawdze jak jeszcze będe w rossmannie albo innym sklepie.
na stronie nivea też nie widzę brzoskwiniowej
ale może jakaś inna firma robi brzoskwiniową pomadkę. ja uwielbiam wszystko co brzoskwiniowe
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 28 Sie 2008 Posty: 759 Skąd: racek ^^
Wysłany: 2009-01-26, 10:55
słyszałyście coś o Błyszczyku Gosh on Stage?
Byłam ostatnio w drogerii i bardzo mi się spodobał, bo on jest taki pół transparentny, ale ładnie się mieni nie tak tandetnie tylko ładnie
chyba go kupię, choć cena jest dosyć dosyć (ok.26zł). Ale może rodziców naciągnę
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 28 Sie 2008 Posty: 759 Skąd: racek ^^
Wysłany: 2009-01-28, 20:58
hehe kupiłam jest super! jezuniu świetnie nawilża usta i bardzo wydajny jest, wystarczy nałożyć bardzo małą ilość (jak za dużo to nawet gorzej). super trwałość, nałożyłam go wieczorem ostatni raz koło 23 a jak się podczas spania obudziłam koło 3 to cały czas go na ustach czułam wybrałam kolorek 106, to ten na zdjęciu, w realu trochę się różni fajny jest, może na urodziny sobie zażycze inny kolor xD
i nie wiem, co mi się ubzdurało, kosztował niecałe 20zł a nie 26
zapomniałam dodać że ślicznie pachnie i tak fajniutko chłodzi usta i na szczęście jest dość gęsty i bezsmakowy więc sie nie zjada
o, ten gosh jest naprawdę fajny, świetnie wygląda na zdjątku zamieszczonym przez qwerty, ale to raczej nie jest faktyczny kolor, jakim się go zobaczy ale naprawdę fajny, aż się za nim rozejrzę, jak będę na mieście
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum