arturd87 Coś już napisała
Wysłany: 2010-03-10, 15:43
blizny po trądziku...
witam mam na lewym policzku i skroni blizny po trądziku prosze o porade co najlepiej wziąc na te blizny widziałem w aptekach krem no-scar to jakiś krem ze ślimaka czy coś własnie przeznaczony na blizny po trądziku... prosze o pomoc co zastosować w takiej własnie sprawie co polecacie sprawdzonego....
Krem No-Scar. W aptece ok. 40zł. Stosować 2x dziennie przez pewien czas. Stosowałam i polecam.
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Wysłany: 2010-03-10, 15:59
daje punkta Pati bo pomagasz mi juz drugi raz także z góry dziękuje :)
ale jeśli nie bede zbyt wścibski to prosze również o jakieś inne odpowiedzi gdyż lubie być pewny na 100%
pozdrawiam ;)
i jeszcze raz dzieki za pomoc Pati :)
Ten krem ze ślimaka to pewnie VELVETIN. Jest to z tej samej serii co No-Scar, ale nie jest on typowo na blizny, więc nie przyda się. Aaa i proponuję Ci No-Scar znaleźć na allegro, bo jest o wiele taniej, niż w aptece. Czasem dwa kremy dostaniesz w cenie jednego. Pozdrawiam.
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Wysłany: 2010-03-10, 16:18
no właśnie na allegro tez się orientowałem w cenach :)
teraz sobie grzebie troche po forach róznych i tak znalazłem
takie nazwy własnie jak CEPAN; RETIN A; CONTRATUBEX i inne odpowiedniki
ale co z nich jest dobre ??? dodam jeszcze tylko ze moje blizny są dośc stare pewnie min. 2LATA
Wiesz, jak na moje warto zainwestować w tym przypadku. Na allegro i tak nie wychodzi drogo, a takie "zamienniki" nie do końca się sprawdzają... Wiesz, jak jest... No-Scar ma to do siebie, że jest delikatny i nie podrażnia. Możesz go stosować nawet więcej, niż 2x na dzień. Ja smarowałam buzię z 3-4 razy. Krem jest wydajny i ładnie pachnie.
Wysłany: 2010-03-10, 16:25
ja rozumiem o co chodzi poprostu pytam co jest najlepsze 10czy20zł nie robi różnicy
w cenie chodzi mi o efekt żeby się poprostu tego z twarzy poznać i dlatego czasem może
zadaje więcej pytań niz powinienem :) poprostu szukam czytam i pytam co najlepiej działa? i po jakim czasie zauważe moze jakieś efekty :)
pozdrawiam
Wysłany: 2010-03-10, 19:06
czyli ogólnie mówiąc też polecasz :)
no ja dużych blizn nie mam dośc malutkie to jest ale skoro mozna się tego pozbyć to
czemu mam tego nie zrobić :)
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum