Witam.Mam 15 Lat i bardzo wkurzają mnie moje blizny pozostawione przez ospę którą przechodziłem jakieś 4 miesiące temu.
Od 3 tygodni jestem na leczeniu trądziku przez Dr.Jana Pasierba-Polecam pomaga.
Zostało mi parę blizn po trądziku ale to małe dołki najgorsze to po ospie. Mam trzy takie widoczne jedna na środku czoła i dwie na policzku. Nie są strasznie głębokie ale za to szerokie.
Czym mogę zredukować te doły czytałem o peelingach itp.
Co może mi pomóc?
Dziękuję
Wypróbuj krem NO-SCAR (PERŁA INKÓW) przeciw bliznom. 50ml cena ok. 40zł. Najbardziej opłaca się przez allegro. Naprawdę mi pomógł i nie wywoływał reakcji alergicznych.
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
A Wy też mieliście dołki?
I czy widać jeszcze jakieś takie no wiecie :D
ola87 Coś już napisała
Wysłany: 2010-10-19, 07:57
za;ezy czy bruzdy do wypelnienia czy blizny - rozne rzeczy zostaja. Bardzo dobre efekty daje wizyta u kogos w rodzaju dr Widerkiewicza
Mart Stała bywalczyni
Wysłany: 2010-10-25, 15:13
a ktoś orientuje się w cenach usuwania takich blizn na policzkach ? Nie ma znaczenia gdzie tak na prawdę najważniejsze sprawdzeni lekarze - tego najbardziej się obawiam tak na prawdę.
Ja osobiście tego problemu nie miałam ale całkiem niedawno rozwiązywała go moja znajoma. Jej akurat maści nie pomogły (blizny po trądziku ale po ospie wyglądają tak samo) i zrobiła sobie taki zabieg, gdzie sie wypełnia ubytki osoczem (własnym, żeby nie było wątpliwości). Nazwa łatwa do zapamiętania-od działania-regeneris. Fakt, ze to już większe pieniądze, ale jeśli ona chce byc dziennikarką i chciala sie blizn pozbyc... Taki fajny dr Migała jej robił to , była tam 3 razy (bo tyle zabiegow) i nawet raz ja z nią byłam. Dla efektu nawet warto było jechac do W-wy.
ksoba Początkująca
Wysłany: 2012-02-05, 20:38
Zdecydowanie polecam usuwanie blizn i innych zmian skórnych kriochirurgicznie, czyli poprzez punktowe wymrażanie. Blizny praktycznie wtedy nie ma. Wiele zakładów już stosuje taką metodę.
protea Coś już napisała Z piękną skórą przez życie
Wysłany: 2012-02-06, 13:59
można też spróbować zabieg z wałkiem roll cit i stosowaniem wit A -należy dopytać się w salonie kosmetycznym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum