Mart Stała bywalczyni
Wysłany: 2011-12-10, 16:11
no tak inwestycja ta nie jest tania niestety, ale warto wybierać tylko w renomowanych klinikach a wiadomo do tego dochodzi dodatkowy koszt mimo wszystko. Ale lepiej tak niżby musieć poprawiać efekty jednego zabiegu i inwestować w poprawki...
Mój tata miał wypadek twarz i ramiona i piersi poparzone wrzątkiem, gdyby nie rekacja mamy mialby zmasakrowana cal twarz. Została mu blizna na ramieniu, na reszcie sladu nie ma na szczecie obylo sie bez operacji, ale pomógł Panthenol wtedy jeszcze nie wsprayu zwykly, niemniej sprawdzone cudo.
Wysłany: 2011-12-12, 14:51
Ja miałam przebarwienia na szyi i jedno wchodzące na brodę. W zimę chowałam to pod szalikami czy apaszkami ale w lato było strasznie ciężko...do tego miałam wrażenie, że wszyscy na to patrzą :( Zdecydowałam się na Yellow Peel w spa cece, ładnie rozjaśnił wszystko i wyrównał kolor. Zrobiłam szyje i twarz i wcale nie wyszło mnie tak drogo bo około 600zł. Moim zdaniem ta kwota nie jest nawet porównywalna do tego jak dobrze się czuje teraz sama ze sobą...mogę spokojnie nosić odkryte bluzki.
Mart Stała bywalczyni
Wysłany: 2011-12-27, 12:44
nie daj Boże o kolejne takie wydarzenie, ale jakby co na prawde polecam posiłkowanie się Panthenolem w Sprayu. Szkoda, że zdjęę nie masz jak to teraz wygląda..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum