Bardzo mi się podobają takie bransoletki, ale nie kupiłabym w Pandorze, bo można dostać taniej, bardzo podobne, wręcz identyczne, za około 20zł np na Allegro :)
Jest śliczna, niestety wymaga inwestycji, tak jak CHARMS'y... No i przede wszystkim kupiłabym oryginał... w Aparcie mają śliczne... Mój tata kupił mamie pod choinkę. Oryginalną bransoletę i 7 zawieszek :) Coś pięknego...
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Bardzo mi się podobają takie bransoletki, ale nie kupiłabym w Pandorze, bo można dostać taniej, bardzo podobne, wręcz identyczne, za około 20zł np na Allegro :)
Agusia, znajdziesz mi na allegro podobną bransoletkę za 20 pln nawet nie wiem, jak zabrać się do szukania takiego cuda...
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum