mężowi na urodziny kupiłam bransoletke z plecionej skórki bardzo taka nie typowa oryginalna mi bardzo się podoba jak mężczyzna nosi łańcuszek czy bransoletkę a na specjalne okazję do garnitury piekne spinki.jakie są wasze opinie na ten temat????
dla mnie też faceci powinni nosić tylko zegarek, ewentualnie obrączkę, jeśli są zaobrączkowani. jakoś nie trawię u facetów innej biżuterii, a już jakieś koraliki na szyi to koszmar
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
astarte Użytkowniczka
Wysłany: 2011-02-10, 11:09
Do niektórych pasują takie skórzane bransoletki. Jednak w każdym przypadku co za dużo, to nie zdrowo. Także jeżeli jest to jedynie bransoletka, a nie jakieś sygnety, łańcuchy itd. to moim zdaniem jest to jeszcze do zniesienia.
Deja-Art Coś już napisała
Wysłany: 2011-03-10, 16:32
Osobiście rzecz biorąc to bardzo podoba mi się taka męska biżuteria o ile jest odpowiednio dobrana. Bransoleta jak najbardziej tak,lub elegancki i gustowny zegarek.
micta Coś już napisała
Wysłany: 2011-06-13, 14:31
Tobie się podoba, ale chyba ważniejsze powinno być to czy będzie podobać się jemu;)
KolagenColway Stała bywalczyni www.KolagenColway.com
Wysłany: 2011-07-28, 20:00
Męska biżuteria jest fajna, jednak trzeba mieć przy niej jakiś umiar, np. faceci z pierścionkami to dla mnie przesada. Dodatkowo trzeba wiedzieć, kiedy i co można założyć. Dla mnie najlepszą ozdobą dla faceta jest zegarek.
Ciężko dobrać odpowiednią biżuterię dla faceta. Liczy się typ urody, sposób ubierania oraz to, czym zajmuje się na codzień. Łatwo jest przesadzić, dlatego tak jak większość kobiet zdecydowanie wolę mężczyzn z fajnym zegarkiem. Może mieć ich przecież kilka do wyboru
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum