Czesc dzieczyny, mozna wykonac bikini brazylijskie pasta cukrowa? Czy ktoras z was to robila. Obecnie rwe woskiem, szpatułka i paski na ciepo ale zawsze tam głębiej zostanie pare włosków. Dlatego chcialabym wiedziec cos wiecej, zeby klientka wyszla na 100% zadowolona. łączy sie to z 0-rowym owlosieniem w najbardziej intymniej strefie. Pozdrawiam:)
maladamulka Użytkowniczka
Wysłany: 2010-08-21, 14:55
Brzmi fajnie....ale niestety nie słyszałam jeszcze o tym....
a ja sama sobie robiłam brazylijską pasta cukrową i trochę czasu to zajęło ale jak mój facet był zadowolony to ho ho ho efekt jest kapitalny ale czasochłonny no i mniej boli jak wosk
_________________ "Zasypiać i budzić się przy kochanej osobie to tylko ułamek szczęścia. Dopełnieniem jest zagospodarowanie reszty."
viva Początkująca
Wysłany: 2010-12-10, 10:53
Pasta cukrowa jest podobno znakomita. Przede wszystkim tak nie boli, do tego po paście cukrowej nie wrastają włoski. No ale doradzano mi, ze jeżeli będę miała ochotę wybrać na taka depilację, to tylko do dobrej i sprawdzonej osoby, kosmetyczki, która będzie się na tym naprawdę znała.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum