lady m Stała bywalczyni
Wysłany: 2010-02-14, 14:22
Ja w o ogóle bieliznę bardzo lubię, ubóstwiam wręcz i kocham ją kupować. Zaraz po butach to moja druga miłość Myślę, że fajnie jest jak kobieta ma taki standard w swojej szafie jak bielizna czarna, biała i czerwona. Każda z nich przyda się zawsze. A co do zakupów w necie to też kiedyś miałam obawy co do takiej formy, ale kupiłam bieliznę już kilkakrotnie w sklepie i jeszcze problemów żadnych nie miałam więc się przekonuje :)
Ja na osobliwa.pl :)
A ty Agnieszko1 kupujesz przez internet?
_________________ szaro-buro
taka Gaduła ;) Pomogła: 3 razy Dołączyła: 06 Sty 2009 Posty: 187 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-03-02, 11:00
UlaPlus napisał/a:
Ja na osobliwa.pl :)
z ciekawości zajrzałam sobie :) bardzo ładna bielizna, dużo wybór a ceny bardzo przystępne :)
z tym, że z doświadczenia wiem, że np obwód 70 nie zawsze równa się 70 :) a ja bardzo zwracam uwagę na rozmiar biustonosza, obwód musi być wg mnie idealny (jak wiemy to podstawa stanika) więc czasem kupuję nawet 70D a czasem 75B, no wg mnie bez mierzenia ani rusz :)
A czemu nie?
Ja jak mam w obwodzie choć trochę za ciasno to w połowie dnia bardzo mnie boli miejsce pod mostkiem ;/ także też muszę mieć idealnie dopasowany..
Ja też uwielbiam kupować bieliznę, najbardziej lubię tę z estique. Uważam,że warto inwestować w bieliznę. Gdy mąż jest za coś zły lub coś mu sie nie podoba to wystarczy przejść sie przy nim w jakimś ładnym kompleciku i juz tańczy tak jak ja mu zagram:)
heh sprytne :D mi ładna bielizna bardzo poprawia nastrój. A tu coś nastrajającego wiosennie
_________________ szaro-buro
Andzik Stała bywalczyni
Wysłany: 2010-03-17, 15:32
A co o tym myślicie?
Taka fajna, optymistyczna koszulka nocna, bardzo wiosenna jak mi się wydaje. Można mnóstwo takich rzeczy znaleźć na koronka.pl i to nawet nie drogo. Idzie wiosna, więc przyda się zrobić przegląd bielizny i kupić coś nowego - pewnie kilka rzeczy od nich zamówię:)
najładniejszą bieliznę to ma chyba simone perele, co prawda ceny są dość wysokie, ale jakość jest nieporównywalna do tych popularnych sklepowych marek typu triumph itp. Victoria Secret to wiadomo najwyższa półka, ale nie mają znowu jakichś super sexi kolekcji.
Fleur Użytkowniczka
Wysłany: 2010-09-03, 12:28
Andzik - śliczna jest ta haleczka. W ogóle piękne rzeczy na stronie mają i zupełnie nie drogie. A dobrych producentów tam widzę, wiec wszystko powinno być dobrej jakości. Nie lubię jak bielizna po dwóch praniach zmienia kolor albo robią się na niej kućki.
Atlas Początkująca
Wysłany: 2010-09-09, 10:33
Ja też tego nie znoszę. Czasami wolę włożyć bieliznę wygodną niż koronkowe niewygodne cuda. Poza tym to zdrowsze. Lubię Atlantica, bieliznę tego producenta też da się kupić w internecie, na przykład na uasi.pl.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum