Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: bieganie

bieganie
Autor Wiadomość
Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2010-09-21, 23:55 

Sływałam że się nie nadają do bieganie w terenie czyli np po parkach, lasach, ścieżkach rowerowych itp
Kup sobie fajne adidaski jak lubisz biegać, Reebok ma ładne.

Reebok ZigTech 
Początkująca

Wysłany: 2010-09-25, 21:13 

Jeśli naprawdę profesjonalnie myślisz o bieganiu, to tenisówki zostaw w szafie, a kup sobie prawdziwe buty do biegania. W dobrych sklepach ze sportowymi butami są już dostępne buty Reebok ZigTech. Zmniejszają one obciążenie kluczowych mięśni nóg podczas biegu, dzięki czemu możesz w nich trenować dłużej i bardziej intensywnie.

babulinka 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-09-28, 21:17 

Hej, biegam sobie od jakiegoś czasu na bieżni koło bloku, robię po 1-2 km, chcę coraz więcej ale mam problem z butami - ostatnio starły mi się pięty i mały paluszek;/ Musze kupić sobie nowe wygodne buty, mogą być droższe bo wiem, że będę długo biegała;) Co teraz jest godnego polecenia w sklepach?

FajnaLidka 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2010-10-12, 19:59 

Są takie buty reeboka zigtech, bardzo się reklamują ostatnio, kolezanka nawet się skusiła i jest zadowolona.

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2010-10-17, 23:34 

spoko podobno są też Reeboki EasyTone, pomagają kształtować uda i pośladki, jak zapewnia producent :-) nie mam, za drogie :-?

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2010-10-18, 19:48 

Pierdoły... Nie wierzę w takie cuda niestety i w tego typu zapewnienia producenta. Chwyt i tyle.

Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2010-10-18, 20:52 

Pati te zapewnienia producenta to świetny sposob zeby zarobic 4 stówki na 1 parze zwyklych adidasków:D

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2010-10-18, 21:18 

No dla mnie to głupota :P

Zuzanna25 
Gaduła ;)

Wysłany: 2010-10-28, 13:03 

Oczywiście, że to chwyt marketingowy, jest jedno ale...Ja od biegania zaobserwowałam pozytywną zmianę moich pośladków (mniej płaski tyłek), więc powiem tak: bieg wpływa pozytywnie na nasze tyłeczki, a producent nie odkrył nic nowego tylko się pod to podpiął ;)

ulena 
Coś już napisała

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2010-11-09, 00:13 

Mi najlepiej biegać z kimś, lepsza mobilizacja, w zwykłych butach sportowych :-)

agnesB 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-11-09, 09:35 

biegam już od kilku miesięcy co drugi dzień, po prostu rewelacja :) a mniejszy brzuszek gratis

blue-lagoon 
Początkująca

Wysłany: 2010-11-10, 09:24 

Zgadzam się, bieganie to rewelacja :) Człowiek czuje się taki lekki, naenergetyzowany, szczęśliwy :) To cudne uczucie, które powraca do mnie za każdym razem gdy rozpoczynam bieganie na nowo. A na nowo, bo niestety jestem z tych, co mają słomiany zapał :( Tzn. co sezon zaczynam, rozkręcam się, a potem z jakiegoś mało ważnego powodu przerywam i potem ciężko mi wrócić. Dopiero w następnym sezonie :)
Na początku faktycznie jest ciężko: boli gardło, następnego dnia są zakwasy, jeśli wieje wiatr to pieką uszy... Ale ja mam dobry sposób na to: otóż zawsze jak zaczynam nowy sezon po przerwie, robię sobie taki trening marszo-biegowy. Trwa pół godziny i na początku powtarza się serie, gdzie jest więcej min. marszu a mniej biegania, a potem w miarę upływu czasu wydłuża się czas biegania na rzecz marszu i po kilku tygodniach biega się już pół godz. bez przerwy :)

siweksik28 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-11-10, 13:19 

a jak ładnie ujędrnia skórę jak żaden krem, tylko nadchodząca zima zamknie sezon- buty materiałowe kontra śnieg nie dają rady i choróbsko gotowe, czy są twardzielki które biegają też zimą?

[ Dodano: 2010-11-24, 15:14 ]
przebiegłam się ostatnio w mżaweczce i poddaję się- oficjalnie przenoszę zapędy sportowe na basen

patrycjuszka 
Coś już napisała

Wysłany: 2012-03-02, 07:20 

hej! Dołączam do grona biegaczy! U mnie to już trzeci dzień :) A zastanawia mnie kwestia ludzi, którzy biegają z pulsometrem, w czym im to pomaga?

wierna 
Początkująca

Wysłany: Dzisiaj 9:59 

Witajcie
Ja chce zaczac biegac tylko na poczatku nie wiem na co zwracc uwage zeby robic to dobrze. Niechce nabawic sie jakis kontuzji mialam juz kiedys klopoty z kolanami jak biegalam. W jakim tempiei jaki dystans na poczatek polecacie?

Odpowiedz do tematu