Dramat to mało powiedziane na widok tych kozaków Już widzę te gwiazdy zimą ubrane w mini, do tego te kozaczki i krótka kurteczka aż mi się śmiać chce...
_________________ Czasem pakujemy stare rzeczy i chowamy je na strychu, nigdy nie zamierzając ich wyjmować, ale nie potrafimy się ich pozbyć - pewnie tak samo jak marzeń...
Ostatnio widziałam dziewczynę pod restauracją - bluzka bez ramiączek, mini spódniczka, gołe nogi - wiadomo i uwaga ---------------- lakierowane, tandetne, ZIMOWE, kozaki na szpilce myślałam, że zwymiotuje, no ale niestety, myślała, że jest SEXYYY :D
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 1095 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-07-09, 09:43
o takiej to jeszcze nie widzialam ale widzialam z różowymi włosoami, w spodniach od dresu które się błyszczały ( ortalion czy jak to sie nazywa) i do tego słynne białe kozaczki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum