taka Gaduła ;) Pomogła: 3 razy Dołączyła: 06 Sty 2009 Posty: 187 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-06-21, 11:03
Bezpłatne szkoły Cosinus
Od następnego roku chciałam wybrać się do szkoły Cosinus. Wiem, że nauka jest bezpłatna - bardzo mi na tym zależy, bo jestem już na prywatnych studiach i nie będę w stanie opłacić jeszcze jednego kierunku.
Czy któraś miała styczność z Cosinusem, albo znacie od kogoś opinie o tej szkole? Bardzo proszę o pomoc :)
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2292 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-06-21, 17:19
Ja właśnie kończę Cosinusa, technika administracji, dziś miałam egzamin zawodowy
Szkoła faktycznie jest całkowicie bezpłatna, nie ma żadnych ukrytych kosztów, nauczyciele są ok, zależy jeszcze od kierunku, który wybierzesz Tylko czeka Cie masa szarpanina z paniami w sekretariacie
ja tez teraz skonczylam, tyle ze reklame i chyba mialam o wiele wiecej szczescia, bo sekretarki mialam w deche :P:P:P:P jak tylko zapomnialam cos podpisac, doniec od razu byl telefon- lepsze niz kalendarz :D:D:D
a szkola, faktycznie bezplatna, polecam
Wysłany: 2010-08-13, 13:53
No to mniszka trafiłaś na lepszy i milszy skład w sekretariacie
U nas w Lublinie niestety nie było łatwo cokolwiek załatwić, wszyscy skarżyliśmy się na PANIE SEKRETARKI i dlatego uprzedzam Cię taka, żebyś miała dużo energii do walki o swoje
Ale kadra nauczycielska profesjonalna i w porządku
hehehe, z tego co czytałam u ciebie, faktycznie fajnie trafiłam - teraz od września zaczynam kosmetykę własnie w ndalszym ciagu w cosinusie ;) spodobał mi się heheheheh
Wysłany: 2010-08-18, 13:21
Ja też myślałam o tej kosmetyce w Cosinusie, ale boję się, że ta szkoła nałoży mi się ze studiami ( też zaocznie)
Interesują mnie jeszcze takie kierunki: organizacja reklamy, prace biurowe i turystyka ale to może w przyszłości
Również zamierzam podjąć tam naukę , myślałam o technik budownictwa, lub technik organizacji reklamy, ale za pewne nałożą mi się zjazdy ze studiami i nie wiem czy będę w stanie skończyć tej szkoły. Orientuje się ktoś czy jest taka szansa by opuścić kilka zajęć???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum