Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: bezinwazyjny, gdzie, lifting, piersi, warszawie

Bezinwazyjny lifting piersi - gdzie w Warszawie?
Autor Wiadomość
zuzbart 
Początkująca

Wysłany: 2009-07-11, 06:37 Bezinwazyjny lifting piersi - gdzie w Warszawie?

Nie ja pierwsza i nie ostatnia mam ten problem, więc może ktoś mi
coś doradzi. Powiem krótko - dzięki ćwiczeniom zeszłam z miseczki F
do D i efekt jest... straszny. Bardzo chciałam mieć mniejsze
piersi, niestety zamiast ładniejsze, stały się zwyczajnie obwisłe
przez masakryczny nadmiar skóry. I tu moje zapytanie:

Gdzie w Warszawie można najtaniej/najsuteczniej coś z tym zrobić?

(nie wiem, jakie są sprawdzone metody, ale chętnie się dowiem -
masaże? maseczki? jakieś zabiegi? a może jakieś specjalne
urządzeniasą do tego?)

Nie chcę się udawać na operacje, szczególnie, że jestem jeszcze
młoda i myślę,że z czasem skóra w jakimś stopniu się naciągnie
sama,ale nie chcę czekać wielu miesięcy, by nie wstydzić się iśc na
basen albo rozebrać przy chłopaku. Więc bardzo liczę na pomoc!

Dodam, że stosuję dwa razy dziennie kurację liftingującą eveline łącząc to z masażem, ćwiczę, noszę dopasowane, dobrze dobrane staniki. Dzięki regularnym treningom rozmiar się nie zwiększa, a może nawet nadal zmniejsza, ale i skóry nie ubywa w zauważalny sposób i znane mi "domowe metody" nie przynoszą rezultatów, więc jestem zdecydowana na to, by udać się po pomoc do jakiegoś salonu kosmetycznego czy coś, ale nie bardzo wiem gdzie. Cena też ma znaczenie.

Z góry dziękuję!

cherish 
Użytkowniczka
cherish

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-07-13, 18:36 

hmm. . . myślę że z obwisłą skórą cieżko cokolwiek zrobić :-/ mion zdaniem ,niestety tylko implanty lub kilka kg więcej :-?

zuzbart 
Początkująca

Wysłany: 2009-07-15, 01:09 

Taa... Wybacz, ale nie skorzystam. Szczególnie, że młoda skóra ma to do siebie, że z czasem się naciąga, dostosowując do ciała, inaczej tyle dziewczyn by się nie odchudzało, zapewniam Cię. ;-) Rzecz w tym, że jest to proces który wymaga czasu, a przy dużych piersach jest ten problem, że są one ciężkie i opadają, stają się przez to obwisłe i bardzo nieatrakcyjne, a jeśli nie będą non stop uniesione i podtrzywane przez dobry stanik, to ten stan nie pozwoli skórze się naciągnąć. A przeciez trudno nie zdejmować biustonosza. Dlatego zależe mi na tym, by trochę pomóc moim piersiom, wkońcu to ważna część kobiecego ciała. ;-) Wahania wagi ani operacje wszczepienia implantów zdecydowanie nie są zdrowe, ani nie czynią ciała błyskawicznie piękniejszym - a wręcz przeciwnie. Gwałtowne tycie jest niekorzystne dla całego organizmu, w tym skóry, a operacja to już w ogóle - proces gojenia jest długi i bolesny, a bywa to niebezpieczne. Wielkość i naturalność mi odpowiadają - pragnę coś zrobić z kształtem i kondycją piersi. 8-)

Odpowiedz do tematu