Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: beauty, face, kolagenowe, maski

Beauty Face - kolagenowe maski
Autor Wiadomość
pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2011-02-22, 16:46 Beauty Face - kolagenowe maski

Beauty Face to naturalna moc kolagenu,
stworzona byś zawsze mogła cieszyć się piękną i młodą skórą!

Skóra w każdym wieku by zachować piękny i naturalnie młody wygląd potrzebuje odpowiedniej pielęgnacji . By pomóc Ci dobrze zadbać o swoją skórę naukowcy z laboratorium Beauty Face stworzyli gamę profesjonalnych maseczek do twarzy i ciała opartych na bazie naturalnego kolagenu morskiego.

Naturalny kolagen morski jest najbardziej zbliżony do struktury białek w ludzkim ciele, dzięki czemu używany w czystej formie pozwala najlepiej odbudować komórki skóry i zatrzymać proces starzenia.

Produkty Beauty Face zostały stworzone z myślą o Twoich potrzebach. Braliśmy pod uwagę nie tylko Twój wiek czy typ skóry, ale potrzeby skóry wywołane czynnikami jak środowiska w jakim żyjesz, klimatyzacja, stres oraz wieloma innymi. Kiedy szybko i skutecznie chcesz przywrócić skórze zdrowie i piękny wygląd wybierz odpowiedni dla Ciebie produkt Beauty Face i poczuj działanie kolagenu już po jednym zabiegu.

Nasze produkty pozwolą Ci oczyścić, wygładzić i zregenerować skórę oraz skutecznie zniwelują zmarszczki. Nowoczesna technologia produkcji i innowacyjny skład sprawiają , że Twoja skóra dużo lepiej niż w tradycyjnych maseczkach wchłonie odżywcze składniki zawarte w produktach z linii Beauty Face.

Produkty Beauty Face są najwyższej jakości, posiadają międzynarodowe certyfikaty jakości zawartych składników, produkcji oraz działania.

Moja opinia:
Miałam okazję wypróbować kilka rodzajów tych masek, bowiem mają one swoje szerokie zastosowanie. Co więcej, stosowała je również moja mama i znajoma :). Wszystkie jesteśmy bardzo zadowolone z uzyskanych efektów. Skóra jest dokładnie oczyszczona, gładka i sprężysta... Działa wygładzająco, zamyka pory, łagodzi łojotok i zmiany skórne. Każda z nas może dopasować maseczkę do swojego typu skóry (np. skóra dojrzała, młoda, wrażliwa, sucha, tłusta, trądzikowa, itp.). Polecam szczególnie osobom, które nie zawsze mają czas na wizytę u kosmetyczki :) Ten zabieg możemy zrobić same w domu, a efekt jest niezwykle zadowalający :). Serdecznie polecam, w razie wątpliwości, więcej informacji znajdziecie na stronie: www.beautyface.pl

gg83 
Miłośniczka forum
gg83

Wysłany: 2011-04-14, 21:47 

Teraz jest wyprzedaż tych maseczek. Ceny zaczynają się od 2,50 :))) Ja już zamówiłam sobie pakiet!

4GreatHair 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2011-04-28, 15:24 

A czy są one naprawde dobre i skuteczne? Bo to jest najważniejsze. Ile zapłaciłaś za cały pakiet takich maseczek i gdzie kupowałaś?

gg83 
Miłośniczka forum
gg83

Wysłany: 2011-04-29, 09:53 

Kupiłam je z 2 tyg. temu na beautyface.pl. Termin wązności się kończy i jest wielka wyprzedaż. Wcześniej kupowałam je w innym sklepie. Maseczki są fajne, bo każda zapakowana jest osobno, mają fajny zapach i rewelacyjnie nawilażają skórę. Kupiłam sobie ostatnio pakiet czekoladowych i z mikroelementami na twarz i z 10 pod oczy (różnych).

tolcia 
Gaduła ;)

Wysłany: 2011-06-15, 18:28 

Czy to nie za mała kasa jak na maseczki kolagenowe? Za moje GUAM Microcellulaire MICROFILL płacę około 80 złotych. Czego można oczekiwać za 2,5 zł? ;-) Czy to niezbyt mała suma?

gg83 
Miłośniczka forum
gg83

Wysłany: 2011-06-29, 20:12 

Cena była tak niska, ponieważ kończył się termin ważności. Normalna cena jest znacznie wyższa.

apc-Cosmetics 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-07-28, 14:02 

te maseczki są naprawde rewelacyjne! Nie dość,że cena bardzo niska to jeszcze jakie skuteczne. Polecam każdemu.

Odpowiedz do tematu