Beauty Face to naturalna moc kolagenu,
stworzona byś zawsze mogła cieszyć się piękną i młodą skórą!
Skóra w każdym wieku by zachować piękny i naturalnie młody wygląd potrzebuje odpowiedniej pielęgnacji . By pomóc Ci dobrze zadbać o swoją skórę naukowcy z laboratorium Beauty Face stworzyli gamę profesjonalnych maseczek do twarzy i ciała opartych na bazie naturalnego kolagenu morskiego.
Naturalny kolagen morski jest najbardziej zbliżony do struktury białek w ludzkim ciele, dzięki czemu używany w czystej formie pozwala najlepiej odbudować komórki skóry i zatrzymać proces starzenia.
Produkty Beauty Face zostały stworzone z myślą o Twoich potrzebach. Braliśmy pod uwagę nie tylko Twój wiek czy typ skóry, ale potrzeby skóry wywołane czynnikami jak środowiska w jakim żyjesz, klimatyzacja, stres oraz wieloma innymi. Kiedy szybko i skutecznie chcesz przywrócić skórze zdrowie i piękny wygląd wybierz odpowiedni dla Ciebie produkt Beauty Face i poczuj działanie kolagenu już po jednym zabiegu.
Nasze produkty pozwolą Ci oczyścić, wygładzić i zregenerować skórę oraz skutecznie zniwelują zmarszczki. Nowoczesna technologia produkcji i innowacyjny skład sprawiają , że Twoja skóra dużo lepiej niż w tradycyjnych maseczkach wchłonie odżywcze składniki zawarte w produktach z linii Beauty Face.
Produkty Beauty Face są najwyższej jakości, posiadają międzynarodowe certyfikaty jakości zawartych składników, produkcji oraz działania.
Moja opinia:
Miałam okazję wypróbować kilka rodzajów tych masek, bowiem mają one swoje szerokie zastosowanie. Co więcej, stosowała je również moja mama i znajoma :). Wszystkie jesteśmy bardzo zadowolone z uzyskanych efektów. Skóra jest dokładnie oczyszczona, gładka i sprężysta... Działa wygładzająco, zamyka pory, łagodzi łojotok i zmiany skórne. Każda z nas może dopasować maseczkę do swojego typu skóry (np. skóra dojrzała, młoda, wrażliwa, sucha, tłusta, trądzikowa, itp.). Polecam szczególnie osobom, które nie zawsze mają czas na wizytę u kosmetyczki :) Ten zabieg możemy zrobić same w domu, a efekt jest niezwykle zadowalający :). Serdecznie polecam, w razie wątpliwości, więcej informacji znajdziecie na stronie:
www.beautyface.pl