Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: baza, makijaz, pod

baza pod makijaz
Autor Wiadomość
Anelka 
Miłośniczka forum
Anelka

Wysłany: 2009-10-23, 20:40 

Ale my się nie bawimy w lekarzy, dermatologów, kosmetologów... My udzielamy wypowiedzi o kosmetykach używanych przez nas, doradzamy, odradzamy. Każda wyraża swoje subiektywne zdanie o danym produkcie, no ale jeżeli 4 koleżanki o tłustej cerze piszą, że BAZA TAKA A TAKA jest w porządku, to ja jako "tłustocerowiec" mogę ją wypróbować, bo sama, bez ich opinii, bym wybrała coś innego - zapewne gorszego. To jest FORUM, a nie KLINIKA... Nie mylmy pojęć. A FACHOWOŚĆ to pojęcie względne.

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2009-10-23, 20:44 

Nawet i fachowcy się mylą... To tylko ludzie. Człowiek - istota omylna. A coraz częściej słyszy się o złym doborze leku, maści, itp... A ja byłam tego przypadkiem.

jenny 
Początkująca

Wysłany: 2009-10-23, 20:48 

pati napisał/a:
Nawet i fachowcy się mylą... To tylko ludzie. Człowiek - istota omylna. A coraz częściej słyszy się o złym doborze leku, maści, itp... A ja byłam tego przypadkiem.

a mogłabyś opowiedzieć " swój przypadek" ??
Pewnie, nawet lekarzom zdarza się popełniać błędy....

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2009-10-23, 20:49 

Swój? Faszerowanie antybiotykiem przez 1.5 roku w sprawach trądzikowych? Woda - nie krew.

jenny 
Początkująca

Wysłany: 2009-10-23, 20:51 

o matko.... 8-)

[ Dodano: 2009-10-23, 22:08 ]
a wracając do baz pod makijaż... to osobiście szczerze polecam wszystkim, nawet do skóry ze skłonnościami alergicznymi fluidy firmy Vichy. są rewelacyjne i nigdy nie słyszałam o przypadku osoby która byłaby niezadowolona. mają różne rodzaje matujące, nabłyszczające, korygujące, itp... są naprawdę rewelacyjne. cena nie jest mała, bo ok 70 zł ale są bardzo wydajne i warte tej ceny. mają również małe właściwości kojące. A przede wszystkim skorygują każda niedoskonałość skóry.
pozdrawiam !

Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2009-10-25, 01:25 

Ja używam beztluszczowej bazy AA i jestem bardzo zadowolona. Matuje skórę a nie wysusza. Efekty naprawde zauwazalne:) cena to okolo 20 zl za 30ml.

Co do kosmetykow Vichy to nie jestem przekonana. Moze dzialaja swietnie na wszelkie problemy skorne, ale uzalezniają skore.
Probowalam kilku kosmetykow tej firmy i rezultaty byly oszalamiajace, jednak gdy zaprzestalam stosowania danego preparatu, cera byla w fatalnym stanie....

Odpowiedz do tematu