Właśnie dowiedziałam się że jutro mam wypad z moim miśkiem ( wyjazd z jego pracy) na jakieś konferencje itp...... i ma być tam bankiet.... W co się mam ubrać na ten bankiet bo ja już nie wiem :( Doradźcie mi
Jadę do Kocierza :) Cieszę się bardzo bo jest tam między innymi spa aj :PPPPP
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1865 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-09-17, 11:10
Na zakup czegoś nowego jest już za późno. Myślę, że mała czarna w takiej sytuacji się sprawdzi :) Do tego możesz założyć jakiś żakiecik, bolerko. Buty to pewnie szpilki. Jakieś dodatki ?! hmm biżuteria jednak nie przesadzaj z ilością :D tak żeby było delikatnie. Mała torebeczka też może się przydać :) Efekt końcowy - wyglądać skromnie, ale i elegancko z klasą :D
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2292 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2009-09-17, 11:19
podpisuję się pod tym co napisała Anula, do tego oczywiście dyskretny makijaż, na bankiety dobre są suknie koktajlowe, czyli niezbyt wystawne, a eleganckie no i kopertowka zawsze modna
Wróciłam wczoraj. Było fajnie. Wiecie nigdy nie byłam na bankiecie ;)) Na samym wstępie dostałam różę, potem siadało się do określonego stolika, jedzenie wyśmienite ;) A co do stroju to była jedna osoba na luzie tzn. w jakimś sweterku czy bluzie, reszta elegancko- różnie to jakieś komplety, to sukienki w każdym razie źle się nie czułam a i byłam tam najmłodsza :D
Ogólnie wyjazd trwał jakby 3 dni, tylko jazda męcząca- 6 godzin w jedną stronę. Ale warto było, odpoczęłam sobie ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum