Wysłany: 2009-08-01, 21:50
Balsamy po depilacji
Ostatnio zainteresowały mnie balsamy po depilacji. Widziałam kilka - znanych firm, ale nie mam pojęcia o ich skuteczności. Kobietki, używa może któraś, macie jakieś zdanie na ten temat. Oto kilka z tych, które mnie najbardziej zaintersowały, podpowiedzcie coś na ten temat
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 1095 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-08-02, 13:10
ja sobie chyba tkai kupię bo ostatnio po każdym kremie który pouzywam powiedzmy z 5 opakowan pod rząd. bo po jednym nowym nic mi sie nie dzieje. mam podrażnienia
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1865 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-08-02, 20:32
Anelka, z tej serii miałam kulkowy dezodorant opóźniający wzrost włosków i powiem Ci, że jakoś nie byłam zadowolona, leży mi do tej pory. A co do balsamu może być inaczej, bo z tego co się orientuje ma być kojący, a nie opóźniać wzrost :) a i w katalogu sierpniowym jest promocja i kosztuje 10,90 :)
monika@ Początkująca
Wysłany: 2009-09-10, 17:53
polecam balsam aa seria dla diabetyków jest naprawdę rewelacyjny co prawda nie ma jakiegoś super zapachu ale za to po użyciu nogi są rewelacyjnie nawilżone
ja mam ten balsam po depilacji jestem zadowolona, bo jest to jedyny balsam, po którym nie wyskakuje mi podrażnienie, po innych niestety takowe się pojawia, a używałam setki balsamów.. mam wrażliwą skórę i nawet nie mogłam depilować maszynką, a jak zaczęłam używać tego cuda to jak ręką odjął :) może to zasługa tego, że zawiera dużą dawkę aloesu :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum