Witam serdecznie. Dzisiejszy temat poświęcam produktom do makijażu, w oparciu o markę
Vipera Cosmetics. Otrzymałam od w/w linii kosmetycznej kolejne zestawy w celach testowych :). Zaskoczyła mnie zawartość paczki, która mieściła różnorodne produkty i akcesoria do makijażu. Pozwolę sobie na krótką wzmiankę, która na pewno utwierdzi Was w przekonaniu, że Vipera to marka, godna uwagi i wszelkich inwestycji :).
- Pogrubiający tusz do rzęs.
Jeśli chodzi o ten tusz, jestem pod wrażeniem jego wytrzymałości i bardzo wygodnej w aplikacji szczoteczki. Pozwala dotrzeć do najtrudniejszego zakamarka oka. Jest łatwy w użyciu, całkowicie sprawdza się w upalne dni, nie spływa i nie odbija się na powiece. A co najważniejsze stosunkowo niska cena :).
- Róż "Cheek".
O tym różu wiele na forum już się mówiło :). Zachwyca on swoją kolorystyką, trwałością i świetnymi, błyszczącymi drobinkami, które dają wspaniały efekt podczas słonecznego lata. Nie zatyka porów, nie ściera się i jest łatwy w aplikacji. Mam kolejny odcień i jestem z tego różu bardzo zadowolona.
- Rozświetlający hydro-mus - świetlisty brąz.
Nie muszę chyba tłumaczyć, jak on wygląda i w jaki sposób się go nakłada :). Pozytywem jest doskonały kolor, zawierający maleńkie drobinki złota. Łatwo się rozprowadza i ma piękny zapach :). Jest to mój pierwszy bronzer w kremie. Przyznam jednak, że nie potrafię go jeszcze doskonale nakładać, bo nigdy nie miałam styczności z tego typu bronzerami. Ale wszystko jest kwestią czasu, techniki i wprawy :P.
- Zestaw French Manicure Set.
Jest to zestawik trzech lakierów do francuskiego manicure. Wygląda on bardzo efektownie i równie efektownie spełnia swoje rezultaty. Jest trwały, nie ma skłonności do odprysków. Zachwyca swoją różnorodnością kolorów. Polecam szczególnie osobom, które w swej pracy stale muszą dbać o to, by ich dłonie były czyste, zadbane i schludne.
- Zestaw profesjonalnych pędzli z naturalnego włosia.
Nie będę opisywać ich po kolei, ponieważ wszystkie one spełniają moje wymagania i zdają rezultat :). Jest to najwspanialszy prezent, gdyż zawsze marzyłam o takim zestawie. Pędzle są jak najbardziej najwyższej jakości - nie wypada im włosie, nie tworzą smug podczas aplikacji i są niezwykle poręczne. Naprawdę są one godne polecenia, nawet najlepszym wizażystkom i stylistkom!
Serdeczne podziękowania dla firmy Vipera Cosmetics.