Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: color, cosmetics, cream, nowa, szminka, vipera

Nowa szminka Vipera Cosmetics - CREAM COLOR
Autor Wiadomość
pati 
pati

Pomogła: 21 razy
Wysłany: 2010-09-07, 22:22 Nowa szminka Vipera Cosmetics - CREAM COLOR

Witam serdecznie wszystkie Użytkowniczki po raz kolejny :) Mam dla Was kolejną niespodziankę - nowość Vipera Cosmetics - szminka Cream Color. Przyznam szczerze, że jest to mój numer jeden, jeśli chodzi o szminki. Uwielbiam ją po prostu. Wcześniej używałam tylko błyszczyki, jakoś szminka nie była dla mnie odpowiednia. Dzisiaj maluję nią usta dzień w dzień, po kilka razy :). Nie wynika to jednak z braku trwałości, tylko z uzależnienia chyba :) Kocham tę szminkę :) i z całego serca polecam każdej z Was. Zacznę może od kolorystyki... Jak wszystkie produkty Vipera, szminka ma bardzo bogatą gamę - od beżów, róży, po głębokie czerwienie i brązy. Nawet najbardziej renomowane marki nie mają tak bardzo urozmaiconej kolorystyki, jak Vipera, z czym się na pewno zgodzicie. Następnie konsystencja - jest to pierwsza szminka, która nie wysusza mi ust! Z całą pewnością nie ma miejsca na zacieki w kącikach ust, czy nieapetyczny wygląd... A trwałość? Hmm... Maluję usta o 9.30, pierwsza poprawka ok. 14. I nie przesadzam! Kolor jest mega trwały. Coś fantastycznego!

Z tego miejsca pragnę podziękować Pani Annie Kalecie za genialną współpracę z forum. Podziwiam profesjonalne podejście do klienta, jak również ogromny wkład w rozwój firmy. Vipera może być z Pani dumna :).

Zamieszczam teraz ofertę, przesłaną przez Vipera Cosmetics.

Nowa szminka Cream Color
nowe opakowanie, ulepszona formuła,
jakość najlepsza!

Szminka Cream Color w nowej odsłonie to smakowita gama kolorystyczna, owoców leśnych, słodkiego karmelu, mlecznej czekolady i kremu waniliowego. 6 nowych kolorów, wybranych zgodnie z obowiązującymi trendami, uzupełniło kolekcję i stworzyło doskonały zestaw, w którym każda kobieta znajdzie cos dla siebie.

Szminka posiada doskonałe właściwości aplikacyjne i użytkowe. Ten wysokiej jakości kosmetyk doskonale się rozprowadza i idealnie pokrywa usta. Już jedno pociągnięcie zapewnia wyjątkowo piękny i trwały efekt!

Dzięki zastosowaniu wysokiej jakości składników szminka znakomicie nawilża i pielęgnuje. Świetnie koi spierzchnięte, podrażnione usta, dlatego zadowoli nawet osoby z dużą tendencją do ich wysychania. Dodatkowy atut to piękny, poziomkowy zapach.

Szeroki wybór kolorów pozwala na wykonanie zarówno bardzo delikatnego, jak i wyrazistego makijażu ust. W palecie przeważają modne barwy lekko złamane - od bladoróżowych i jasnobeżowych po stonowane odcienie czerwieni i brązu. Niemniej jednak, w ofercie Vipery znajdą także coś dla siebie zwolenniczki bardziej nasyconych barw.

Udoskonalona formuła Szminki Cream Color zawiera nowoczesne polimery PP-14, które są odpowiedzialne za intensywny i długotrwały kolor. Aksamitny połysk to wynik zastosowania oleju mineralnego D.Diamond. Masło avocado pełni rolę naturalnego filtra UV, doskonale nawilża i uelastycznia delikatną skórę ust, wspomagając produkcję kolagenu. Bogate w witaminy i substancje odżywcze Masło Shea chroni wargi przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi, takimi jak wysuszające działanie mrozu lub słońca. Dodatkowe nawilżenie zapewniają Estry Jojoba, które zapobiegają także przedwczesnemu starzeniu się tak wrażliwej na działanie szkodliwych czynników zewnętrznych skóry ust.

Serdecznie pozdrawiam :)!

Agusia77 
Powieściopisarka
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2010-09-08, 00:57 

To jest ta szminka która kiedyś miała różowe opakowanie tylko nowa wersja, tak?
Fajne kolory:) A ile kosztuje?

Anna07 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-09-08, 11:15 

tak, wcześniej było różowe opakowanie. cena zależy od drogerii, ale na ogół 9-10 zł

Agusia77 
Powieściopisarka

Wysłany: 2010-09-08, 13:18 

Tanio:) Na pewno wypróbuję jak zobaczę je w drogerii, kolorki naprawdę super:)

pati 
pati

Pomogła: 21 razy
Wysłany: 2010-09-08, 19:24 

Cena 10 zł. Agusia, nie oglądaj się, tylko kupuj! Na pewnie nie pożałujesz, ręczę :)!

Agusia77 
Powieściopisarka

Wysłany: Wczoraj 0:20 

Pewnie że kupię, tylko że u mnie Vipera jest tylko w jednej drogerii i mam tam nie po drodze:P Ale jeśli już jestem obok zawsze wejdę i coś kupię:) za taką cenę to można szaleć :mrgreen:

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Wczoraj 15:44 

Jeśli to jest ta, o której myślę, to ja mam numer 22, śliczna i dyskretna :-)
Warto Agusia zajść do drogerii, w której masz Viperę, bo kosmetyki tej firmy są świetne ;-)

Agusia77 
Powieściopisarka

Wysłany: Wczoraj 20:38 

Chyba jutro pójdę:D

Odpowiedz do tematu