NAZWA Perfecta SPA Balsam do ciała nawilżająco - rozświetlający brzoskwinia
MOJA OPINIA Balsam bardzo ładnie pachnie, uwielbiam kosmetyk io zapachu brzoskwini. Rzeczywiście zawiera drobink iktóre ładnie rozświetlają skórę. Dobrze nawilża, szybko sięw chłanoia. Ma dobrą konsystencje.
NAZWA: Balsam do ciała z oliwką
dax cosmetics
MOJA OPINIA: Balsam ma bardzo dobrą konsystencje, dobrze się rozprowadza, ładnie pachnie. Skóra po nim jest dobrze nawilżona, miękka. Jestem z niego bardzo zadowolona
NAZWA: Balsam odzywczy z olejkiem migdalowym
FIRMA: Kolastyna
MOJA OPINIA: Balsam dobrze nawilża skórę, likwiduje uczucie szorstkości, szybko się wchłania. Minusem tego balsamu jest ciężka konsystencja i zaapch nie za bardzo mi się podoba.
NAZWA: Nawilżający balsam Lirene
Delektuj się pięknym i zadbanym ciałem!
MAGIA NAWILŻENIA!
MOJA OPINIA: skóra po tym balsamie jest nawilżona, miękka w dotyku, Balsam na delikatny zapach.
MOJA OPINIA: Jedyne, co jest minusem tego balsamu to zbyt ciężka konsystencja, trudno się rozprowadza. Po za tym jest super. Zapach bardzo ładny.
NAZWA: Balsam do ciała Kolastyny z olejkime z soi do skóry mało jędrnej
MOJA OPINIA: Konsystencja jest super, bardzo wydajny, dobrze się wchłania, nie pozostawia tłustej warstwy, nawilża, wygładza, efektu ujędrnienia jednak nie zauważyłam, pod tym względem lepszy był balsam z tej samej serii z algami. Zmiękcza naskórek. Zapach bardzo ładny.
NAZWA: Balsam Soraya Professional
Balsam Soraya Professional został stworzony na bazie doświadczeń z kosmetyki profesjonalnej. Polecany jest do codziennej pielęgnacji każdego rodzaju skóry. Efektywnie wysmukla i modeluje sylwetkę. Redukuje miejscowe zaokrąglenia.
Rezultat:
* intensywny wzrost jędrności naskórka
* poprawa rzeźby i redukcja zaokrągleń
* idealne nawilżenie skóry
* zwiększenie elastyczności i gładkości naskórka
MOJA OPINIA: Skóra po zastosowaniu balsamu jest nawilżona, elastyczna, gładka, jędrna i sprężysta. Ma bardzo dobrą konsystencje. Łatwo się rozprowadza. Efekty stosowania są widoczne krótkim czasie. Dla mnie rewelacja. Bardzo ładnie pachnie.
NAZWA: Balsam Soraya Professional
• Producent: Soraya
MOJA OPINIA: idealnie nawilża skórę, przywraca elastycznośc, likwiduje szorstkość skóry. Kolejny super balsam tej firmy. Bardzo ładny zapach, fajna konsystencja, łatwo się rozprowadza. Tak jak obiecuje producent. Rewelacja.
Balsam nawilżający z algami morskimi
MOJA OPINIA: Po zastosowaniu tego balsamu skóra jest bardzo dobrze nawilżona, odżywiona, lekko natłuszczona. Ma bardzo ładny zapach. Jest rewelacyjny.