A ja tego czegoś z nazwą Keranorm w ogóle nie znam, co więcej w życiu nie dałabym tyle pieniędzy za taką tubeczkę <LOL> Prócz tamtej emulsji, polecam również Dove supreme Body Silk, 300ml :) Ja bardzo lubię, jest gęsty, wydajny, ślicznie pachnie i super nawilża, ale niestety nie znalazłam fotki w googlach.
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Pati, ale ten Emolium, któy wrzuciłaś wygląda podobnie (co do wielkości) jak Keranorm! Większość z tych leczniczych kremów jest taka mała, bo nie jest przeznaczona do ciągłego stosowania. Chociaż jest napisane, że "do ustąpienia zmian skórnych, a następnie w zależności od potrzeb". Ja na razie ("w zależności od potrzeb":P) stosuję dalej, bo już sama nie wiem jaki krem stosować z moją alergią. Znacie jeszcze jakieś łagodne, najlepiej dermo, balsamy?
Wysłany: 2009-06-08, 18:57
pati napisał/a:
O, tutaj jedno jedyne zdjęcie. Faktycznie lepiej kupić w butelce, ale naprawdę warto Kim, cały dzień skóra jest nawilżona. Polecam!
chyba zaryzykuje i jutro kupie skoro ładnie nawilza skóre, mam dośc suchą skóre i ciężko mi coś dobrego znaleść !
Do tej pory stosowalam Garniera w żółtej buteleczce do suchej skóry [mam nadzieje że nic nie pomyliłam bo już danwo dalam sobie spokój ] ale słabe efekty jak dla mnie :(
[ Dodano: 2009-11-02, 02:33 ]
dżajło napisał/a:
Pati, ale ten Emolium, któy wrzuciłaś wygląda podobnie (co do wielkości) jak Keranorm! Większość z tych leczniczych kremów jest taka mała, bo nie jest przeznaczona do ciągłego stosowania. Chociaż jest napisane, że "do ustąpienia zmian skórnych, a następnie w zależności od potrzeb". Ja na razie ("w zależności od potrzeb":P) stosuję dalej, bo już sama nie wiem jaki krem stosować z moją alergią. Znacie jeszcze jakieś łagodne, najlepiej dermo, balsamy?
Po emolium dostałam takiej strasznej alergii ze nie polecam. Mam sklonnosc do atopii, wiec wszelkie kosmetyki natluszczajace sa mi znane (a to jest chyba marka wiodace na to schorzenie), ale nici, niestety. Robia mi sie czerwone plamy na CALYM ciele, co w ogolnym rozrachunku wyglada jak opuchlizna.
Wysłany: 2009-11-02, 08:52
jak juz gdzies pisalam jak ktos nie ma zbytnich problemow z nadmiernie sucha skora polecam balsam z Avonu Skin So Soft z jedwabiem ladnie pachnie,nawilza i wgl super jest
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum