Serio? A ja tu chciałam o nim napisać, bo wydawało mi się, że właśnie wcale nie jest znany. Tych innych z serii nie stosowałam, ale Keranorm jest naprawdę fajny. I nie w każdej aptece kosztuje 35zł!
A ja tego czegoś z nazwą Keranorm w ogóle nie znam, co więcej w życiu nie dałabym tyle pieniędzy za taką tubeczkę <LOL> Prócz tamtej emulsji, polecam również Dove supreme Body Silk, 300ml :) Ja bardzo lubię, jest gęsty, wydajny, ślicznie pachnie i super nawilża, ale niestety nie znalazłam fotki w googlach.
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Pati, ale ten Emolium, któy wrzuciłaś wygląda podobnie (co do wielkości) jak Keranorm! Większość z tych leczniczych kremów jest taka mała, bo nie jest przeznaczona do ciągłego stosowania. Chociaż jest napisane, że "do ustąpienia zmian skórnych, a następnie w zależności od potrzeb". Ja na razie ("w zależności od potrzeb":P) stosuję dalej, bo już sama nie wiem jaki krem stosować z moją alergią. Znacie jeszcze jakieś łagodne, najlepiej dermo, balsamy?
Wysłany: 2009-06-08, 19:57
pati napisał/a:
O, tutaj jedno jedyne zdjęcie. Faktycznie lepiej kupić w butelce, ale naprawdę warto Kim, cały dzień skóra jest nawilżona. Polecam!
chyba zaryzykuje i jutro kupie skoro ładnie nawilza skóre, mam dośc suchą skóre i ciężko mi coś dobrego znaleść !
Do tej pory stosowalam Garniera w żółtej buteleczce do suchej skóry [mam nadzieje że nic nie pomyliłam bo już danwo dalam sobie spokój ] ale słabe efekty jak dla mnie :(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum