Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: balsamy, ciala

Balsamy do ciała
Autor Wiadomość
greeneyes8 
Miłośniczka forum
greeneyes8

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-04-25, 16:37 

Mam w domu krem z wyciągu z winogron. Moja mama kupiła go na jakimś pokazie kosmetyków czy coś w tym stylu. Trzeba go trzymać w lodówce i jest w opakowaniu, które przypomina opakowanie z jogurtem, pachnie ślicznie kolor ma różowy i konsystencje budyniu, jest rewelacyjny czasami aż ma się ochotę go zjeść ( już paru chętnych było i musiałam krzyczeć, ze to krem nie budyń czy jogurt xD)

Doli 
Gaduła ;)

Wysłany: 2009-05-02, 12:06 

greeneyes8, tego rodzaju kremy i inne kosmetyki mnie przerażają xD Już oczami wyobraźni widzę jak ja mogę któregoś razu się pomylić xD

janina 
Początkująca

Wysłany: 2009-05-02, 17:35 

ja chyba wolę jak mam bezzapachowe kosmetyki, bo wtedy sprawiają one wrażenie delikatniejszych. Bo jak wyglądają jak jedzeenie to rzeczywiście można się pomyslić. Jak mam kosmetyki antyalergiczne to cała seria nie pachnie, a bardzo dobrze działa. krem do twarzy nanobase jak sobie używam, to widze efekt i się mi nie nudzi, bo czesto zapach mnie szybko zaczynał męczyć.

tasinka 
Użytkowniczka

Wysłany: 2009-05-03, 14:40 

Wczoraj zakupiłam nowość :mrgreen:
Lirene body anticellulite balsam. Świetnie pachnie pomarańczami [a ja na wiosnę żądna świeżych zapachów jestem :mrgreen: ] i fajnie się wchłania. DO tego zakupiłam z tej samej serii Intensywne Serum antycellulitowe na noc. Dziś nałożę i jutro podzielę się wrażeniami czy w ciągu nocy znikła mi pomarańczowa skóra ;)

Zuzzi 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-05-04, 09:21 

widze, ze tu jakas wielka walka z cellulitem sie rozpoczela... :mrgreen: :lol: ja bardzo lubie ziaje maslo kakaowe, ladnie pachnie delikatnie, a na mocne przesuszenia keranorm, zeby stopki sie ladnie prezentowaly :)

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2009-05-05, 21:32 

Ja jestem zadowolona z balsamów Garniera :) Spokojnie się dobierze do swojego rodzaju skóry.

Lidia1234 
Użytkowniczka

Wysłany: 2009-05-09, 22:22 

teraz zbliża się lato, to skóra powinna się ładnie prezentować, a po zimie to zawsze coś: jak nie przesuszona, to szara i zrogowaciała. no i trzeba nawilżać i jeszcze raz nawilzać. dla mnie malinowy balsam z AA ma super zapach, a nawilzenie to tylko nanobase. dla mnie to idealny zestaw na lato.

Zuzzi 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-05-09, 22:42 

No ja Garniera tez uzywalam, z czerwonego nie bylam zadowolona, za to ten brzoskwiniowy ladnie pachnie, wiec moge polecic :)

janina 
Początkująca

Wysłany: 2009-05-11, 03:01 

garnier fajny, ale jak dla mnie ma tylko działanie miejscowe. Wolę coś bardziej specjalistycznego. Amm głęboko nawilżającą odżwykę do twarzy Nanobase i dopiero teraz widzę efekty. Sama mam skórę odwodnioną, polecono mi ją tutaj i bardzo sobie chwalę.

Zuzzi 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-05-12, 06:29 

najwazniejsze jest dla mnie, ze krem pozostawia skore sprezysta i gladka jak jedwab, wiec czasami stosuje czegos mocniejszego, z aptecznych zasobow, keranorm lubie najbardziej, a na zmiane tez uzywam wlasnie wspomnianego wyzej garniera albo dove ze zlotymi drobinkami tez bardzo lubilam :)

greeneyes8 
Miłośniczka forum
greeneyes8

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-05-13, 08:25 

Ja polecam balsam do ciała Nivea Happy Time

Opis produktu:
Nowy balsam do ciała Happy Time zapewnia codzienną, 24-godzinną pielęgnację nawilżającą, stworzoną specjalnie dla potrzeb skóry normalnej
i suchej.

Wzbogacony ekstraktem z bambusa i proteinami mleka, intensywnie nawilża skórę wzmacniając jej naturalną barierę ochronną. Delikatny zapach kwiatu pomarańczy pobudza zmysły i zapewnia uczucie świeżo zadbanej skóry przez cały dzień.

Efekt: skóra, w której czujesz się i wyglądasz naprawdę dobrze przez cały dzień.

Całkowicie się zgadzam :) Zapach ma delikatny i przyjemny :)

asiaoriflame 
Użytkowniczka
konsultantka

Wysłany: 2009-05-13, 09:42 

Hej!
Ja mam swoje ulubione balsamy. Jednym z nich jesy oczywiście Dove. A drugi równie dobry z tym, że o przyjemniejszym zapachu i bardziej odżywczy to :
(Swedish Spa Minerals Night Renewal Body Lotion )
Odnawiający balsam do ciała na noc Swedish Spa

dronka.dronka

Wysłany: 2009-05-13, 12:06 

asiaoriflame napisał/a:

(Swedish Spa Minerals Night Renewal Body Lotion )
Odnawiający balsam do ciała na noc Swedish Spa

a jaka cena?

asiaoriflame 
Użytkowniczka
konsultantka

Wysłany: 2009-05-13, 13:45 

W aktualnym majowym a także w czercowym katalogu cena akurat promocyjna to 19,90 za 200 ml. Zwykla cena to 29,90.

:-)

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2009-05-13, 13:48 

A możesz wstawić zdjęcie?

Odpowiedz do tematu