Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: balsamy, ciala

Balsamy do ciała
Autor Wiadomość
Joan 
Powieściopisarka
Kosmetyka moją pasją

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2009-04-10, 11:58 

nocandygirl napisał/a:
dziewczyny, jak sobie doczytacie, to się okaże że używanie samych balsamów nic nie daje. Dopiero w połączeniu z ćwiczeniami i odpowiednią dietą. :-/
No bo w sumie pomyślmy - jakby balsam miał pomóc w odchudzaniu ? niby przyśpiesza krążenie krwi itd., no ale :roll:

a myslałam ze to już dawno wszyscy wiedzą :lol:

dronka.dronka

Wysłany: 2009-04-10, 13:48 

Kim napisał/a:
nocandygirl napisał/a:
dziewczyny, jak sobie doczytacie, to się okaże że używanie samych balsamów nic nie daje. Dopiero w połączeniu z ćwiczeniami i odpowiednią dietą. :-/
No bo w sumie pomyślmy - jakby balsam miał pomóc w odchudzaniu ? niby przyśpiesza krążenie krwi itd., no ale :roll:

wiedzą, wiedzą, ale może mają nadzieje, ze w XXI wieku już sa inteligentne balsamy :-P
bo ja czasami sie nabieram :mrgreen:

Doli 
Gaduła ;)

Wysłany: 2009-04-10, 21:19 

Nie no... Samo pocieranie skóry przyśpiesza krążenie, ujędrnia, odżywia i tym podobne. To się nazywa masowaniem ;) polecam kierunek dosercowy. Jeśli do tego dodać odpowiednie składniki pobudzające może coś z tego wyjść ciekawego

nocandygirl 
Powieściopisarka

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2009-04-11, 18:47 

dronka.dronka napisał/a:
Kim napisał/a:
nocandygirl napisał/a:

wiedzą, wiedzą, ale może mają nadzieje, ze w XXI wieku już sa inteligentne balsamy :-P
bo ja czasami sie nabieram :mrgreen:

nie można się łudzić :-P

dronka.dronka

Wysłany: 2009-04-11, 20:18 

Cytat:
nocandygirl
nie zabieraj mi ostatnich resztek nadziei :mrgreen:
rolettic, masaże, balsamy, peelingi, tego jest masa, jednak głowne założenie jest takie, że należy tego używać (najlepiej na raz :mrgreen: ) i oczywiście systematycznie a jeszcze lepiej jeśli będą to robiły osoby z jedrnymi, mlodymi ciałami bez grama tłuszczyku, zupełnie jak z reklamy :mrgreen:
albo mi powinno sie wydawac, ze będe wyglądac jak Pani z reklamy :evil:

tak samo, jak kremy na zmarszczki reklamują osoby, które jeszcze nie skończyły 30 roku życia i co ma sobie pomyśleć taka gorąca 50 :?: :shock:
sorrki a OT :-P

justi102jz 
Użytkowniczka

Wysłany: 2009-04-12, 14:30 Re: Balsamy do ciała

aagnieszkaa1 napisał/a:
A wy jakkie polecacie balsamy do ciała?

Moge wam zaproponować balsam DOVE, jest wspaniały !!!!!!!!!
Ma fajny zapach, nawilża i wiele innych ......

Lidia1234 
Użytkowniczka

Wysłany: 2009-04-23, 21:42 

Fajnie by było, jakby wymyslono taki inteligentny kremik, który nawilża, pięknie pachnie i możne jeszcze odchudza:) Na razie ja znalazłam tylko taki super nawilżający-odżwykę Nanobase. Jak dla mniej jest idealny:) Skóra jest gładziudka, a to szczególnie teraz się przyda na zbliżające lato. Dla niego zrezygnowałam z Vichy któremu byłam długo wierna. dla mnie bardzo podobny, tylko o połowę taniej:)

Darish:)

Wysłany: 2009-04-24, 09:49 

Lidia1234 napisał/a:
Fajnie by było, jakby wymyslono taki inteligentny kremik, który nawilża, pięknie pachnie i możne jeszcze odchudza:)

takie kremy raczej juz sa :) w kosmetyce profesjonalnej napewno a czy na rynku ogolnym to nie wiem:)
z tego co mowila moja kosmetolog to kremy o wygladzie np.budyniu malinowego i pieknym zapachu to przyszlosc kosmetyki na najblizsze lata:)

Doli 
Gaduła ;)

Wysłany: 2009-04-24, 21:26 

Darish:), zdecydowanie nie chciała bym smarować sie ani budyniem, ani czymkolwiek co go choć trochę przypomina i masz rację - kremy, że tak to powiem, działające kompleksowo jak najbardziej istnieją :) W zasadzie takie chyba najbardziej lubię i najczęściej sięgam po 2 lub nawet 3w1.

Ja cały czas robię zakusy na Eveline ^^

Niech no ja tylko pieniążki jakieś dostanę to wam powiem jak działa i czy w ogolę działa, choć po tym jak dorwałam serum ujędrniające do biustu i faktycznie widać efekty to gotowa jestem pokochać Eveline, choć na własnej skórze przekonałam się, że nie wszystkie jej kosmetyki są świetne... :/

Preparat do demakijażu 3w1 był okropny :/

Wysłany: 2009-04-24, 21:29 

Doli napisał/a:
zdecydowanie nie chciała bym smarować sie ani budyniem, ani czymkolwiek co go choć trochę przypomina

ale to tylko wyglad:) taka rozowa lekka emulsja:) podczas smarowania jest jak zwykly krem :)

Doli 
Gaduła ;)

Wysłany: 2009-04-24, 21:44 

Darish:), ale mimo wszystko porównanie do budyniu jakoś mnie odrzuciło xD Chyba w końcu zaowocowały czymś nauki matki w stylu: "nie baw sie jedzeniem" ;)

pati 
pati

Pomogła: 12 razy
Wysłany: 2009-04-25, 08:08 

hehehe :D uwierzcie mi, że jeśli coś by wyglądało, pachniało, jeszcze smakowało jak budyń i byłby to krem, to smarowałabym się tym chętnie od stóp do głów :D

Wysłany: 2009-04-25, 13:49 

pati, ja juz to uzywalam na zajeciach praktycznych z pracowni kosmetyki:)
a sluzylo to do demakijazu :)

greeneyes8 
Miłośniczka forum
greeneyes8

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-04-25, 15:37 

Mam w domu krem z wyciągu z winogron. Moja mama kupiła go na jakimś pokazie kosmetyków czy coś w tym stylu. Trzeba go trzymać w lodówce i jest w opakowaniu, które przypomina opakowanie z jogurtem, pachnie ślicznie kolor ma różowy i konsystencje budyniu, jest rewelacyjny czasami aż ma się ochotę go zjeść ( już paru chętnych było i musiałam krzyczeć, ze to krem nie budyń czy jogurt xD)

Doli 
Gaduła ;)

Wysłany: 2009-05-02, 11:06 

greeneyes8, tego rodzaju kremy i inne kosmetyki mnie przerażają xD Już oczami wyobraźni widzę jak ja mogę któregoś razu się pomylić xD

Odpowiedz do tematu