Pomogła: 2 razy Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 907 Skąd: Kraków
Wysłany: 2008-08-13, 15:41
tak właśnie jest, balsamy według mnie są lepsze, a mleczka czasami są zbyt rzadkie.
Balsam może mieć ciężką konsystencje i wtedy ciężko go rpzprowadzić, opisalam w poprzednim poscie taki.
Ja bardzo lubię balsamy AA Ciało Wrażliwe,a głownie malinowy i ten zielony:)Zielony mam w domu,bo kosztuje 10 zł:)A malinowy kosztuje 12 zł,a będąc w drogerii miałam tylko 10 zł hehehe.
Ale ostatnio pożyczyłam od siorki żółty balsam garniera i bardzo fajnie pachnie i chyba go zakupię(był ujędrniający):)
_________________ Dziś idę spać,pomyślę o tym jutro.
nie używam, chyba że ktoś mi coś poleci i chcę wypróbować
w chłodne dni od czasu do czasu nakładam po kąpieli oliwkę Johnson&Johnson, wycieram ręcznikiem i finito
Wysłany: 2008-11-07, 21:20
polecam tonizujące mleczko garniera,
Mleczko rzeczywiście jest tonizujące, można by powiedzieć że dziala jak tonik do twarzy. Szybko się wchłania, bardzo dobrze się rozprowadza dzięki lekkiej konsystencji. Zapach mi się podoba. Mleczko fajnie chłodzi skórę. Mogę go polecić tym którzy chcą mieć jędrną skóre, dla skóry bardzo suchej nie za bardzo się nadaje ale dla mnie było super
Balsam do ciała Jericho
Łagodny, szybko wchłanialny i nienatłuszczający balsam, zawiera minerały oraz wyciągi roślinne. Pozostawia skórę gładką i przyjemną w dotyku. Idealny na co dzień i do zakończenia wszelkich zabiegów na ciało.
Ten balsam z Garniera w czerwonym opakowaniu jest bardzo fajny. Używałam też z Garniera taki żółty w pudełku i on ma z kolei świetny owocowy zapach a konsystencja jest lżejsza, trochę jakby kremowo-żelowa. Na jesień i zimę powiedziałabym, że czerwony jest świetny, a na lato - jak komuś zależy na lekkim kosmetyku do pielęgnacji to ten żółty Garnier powinien się sprawdzić (to jest chyba seria ujędrniająca, więc na lato w sam raz ;)).
Ostatnio zaciekawił mnie oliwkowy krem do ciała Isana w takim dużym pudełku - też fajna konsystencja - puszysta i lekka, bardzo fajny zapach i krem dobrze nawilża a przy tym szybko się wchłania. W Rossmannie kosztuje parę złotych także myślę, że też jest to kosmetyk godny uwagi.
Polecam DOVE SILK GLOW :) Jest genialny :) Pachnie ślicznie, lubię zapach świeżości i mydełka, a nie jakiś sztuczny, niezidentyfikowany zapach :) Ma fajne złote drobinki :) NAPRAWDĘ POLECAM!!!
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Wysłany: 2008-12-29, 16:25
ja mam balsam Loccitane, ślicznie pachnie różą, w zasadzie to jest to mleczko nie balsam, ma rzadką konsystencje mleczka ( tym właśnie rózni się mleczko od balsamu , chyba ktoś pytał o to na forum
również dobrze naiwlża i szybko wchłania, jeśli ktoś lubi taka konsystencje to polecam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum