Wysłany: 2009-11-02, 12:47
mam 2 olejki: zielony i różowy z tej serii i nie maja porównania do tego balsamu, balsam powoduje powstawanie wałeczków i jest po prostu tragiczny, tak jak pati pisze-wodnisty...
Wysłany: 2009-11-02, 15:42
wodniste naprawde dziwne rzeczy opowiadacie...jak dla mnie nie maja wodnistej konsystencji,ladnie nawilzaja,pachnia i wgl szczegolnie ten z seri Skin So Soft z jedwabiem ;]
Wysłany: 2009-11-02, 15:59
nigdy nie uzywalam Dove nawet nie wiem dlaczego poprostu kwestia chyba przyzwyczajenia ;] ale skoro te "wodniste" jak powiedzialyscie balsamy uzywam i nie mam problemow z sucha skora to chyba dobre sa
Wiem co mówię i nie rzucam słów na wiatr... Moja "teściowa" jest konsultantką i miałam masę balsamów avonu. Niestety sama woda, nic się nie wchłania i trzeba kilka razy wetrzeć, żeby mógł wsiąknąć w skórę... Może i ładnie pachną - to fakt. I tak jak napisałam, koło jedwabiu to to nawet nie leżało, bo miałam próbkę tego. A dove - tu przynajmniej wiem, za co płacę. Nie są one tanie, ale przynajmniej konsystencja jest super. Soraya jest też fajna.
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum